Haahah nerde lan sor beni eski forumculara gid muro02 yeYamuk yapmadın diyelim de beleşçi biliyor herkes seni bir kere dağıtımını görmedik yazdığın tek cümle aşağıda.
Usta dağıtım var mı?
Haahah nerde lan sor beni eski forumculara gid muro02 yeYamuk yapmadın diyelim de beleşçi biliyor herkes seni bir kere dağıtımını görmedik yazdığın tek cümle aşağıda.
Usta dağıtım var mı?
Haahah nerde lan sor beni eski forumculara gid muro02 ye
Yok eskiler bilir yav neyse usta ben bişey demiyorum herkez neyin ne olduğunu biliyorKod adın mı o?
Yamuk yapmadın diyelim de beleşçi biliyor herkes seni bir kere dağıtımını görmedik yazdığın tek
Heryerde aynıyım tabi ipne insanda bir karakter olur senin gibi yanar döner olmazBoş yapma lan her yerde aynısın
Bak James senle tartışmak istemiyorum boş boş konuşuyorsunHeryerde aynıyım tabi ipne insanda bir karakter olur senin gibi yanar döner olmaz
Heryerde aynıyım tabi ipne insanda bir karakter olur senin gibi yanar döner olmaz
Buda atmadimi sana geriKnk dolandirilma değil bu konuları da sevmem geçen bnm ödülü mefetem olmadığı için buna attirdim hatrlarsn belki x forumda
Aynen atamadım geri yalan yok yok neymiş 15 TL'lik adammisin da yav neden insanslar bı anda bu kadar değişebilir anlamıyorumBuda atmadimi sana geri
Neden atamadin pekiAynen atamadım geri yalan yok yok neymiş 15 TL'lik adammisin da yav neden insanslar bı anda bu kadar değişebilir anlamıyorum
Sen onumu beklion@TÖMBELEKÇİ ordamsn aga
Yunus kusura bakma ama cok bos konusuonAynen atamadım geri yalan yok yok neymiş 15 TL'lik adammisin da yav neden insanslar bı anda bu kadar değişebilir anlamıyorum
Usta para çekemedim Mete diye uygulamadan veremedim sonra etkinlik kazandım fatursm vardı onu ödedim yani durumum yoktu soylelicektim baktım ağır konuşmaya başladıNeden atamadin peki
15 lira icin laf getirmene degmezdi neyse olan olmus bosverin muhattap olmayin birbirinizleUsta para çekemedim Mete diye uygulamadan veremedim sonra etkinlik kazandım fatursm vardı onu ödedim yani durumum yoktu soylelicektim baktım ağır konuşmaya başladı
Kardeş ben boş konuşuyorum su zamana kadarda konusmadim herkez bildiğini yapsın o zaman ne diyimYunus kusura bakma ama cok bos konusuon
Ozurun kabahatinden buyukUsta para çekemedim Mete diye uygulamadan veremedim sonra etkinlik kazandım fatursm vardı onu ödedim yani durumum yoktu soylelicektim baktım ağır konuşmaya başladı
Knk bu dediki mefetem onaysız cekemiyorum dedi bnde sıkıntı yok napcan pki dedim elime gecince yollarim dedi sana eyw sıkıntı yok dedim atmycam dese gene bsy demiycem neyse geçen 50 tl aldı bir etkinlikten bnde yazdım buna bi sigara param vardı snde die baktım cvp vermiyo snra mal olduk adam yerine koyduk bizi mal yaptiBuda atmadimi sana geri