- 17 Tem 2021
- 2,784
Onun ben beynini si... Aptal çocuk aklını kullanmadiÖmeri mi diyon la battı o çocuk yazık oldu mk.
Onun ben beynini si... Aptal çocuk aklını kullanmadiÖmeri mi diyon la battı o çocuk yazık oldu mk.
kalp var ondasana odul yok ben el koyuyorum
KARDEŞ YALAKA ADAMLARI SEVMEM PARAYA TAPAN İNSANLARI
Rahat takıl alinmamKazandı kazandı ama o para 2 dk durmaz onda o yüzden kazanmadı sayabilirsin ?? şaka yapıyorum alınma @BMW
evet TAPIYORLARDI ONAÖmeri mi diyon la battı o çocuk yazık oldu mk.
evet TAPIYORLARDI ONA
Paranin gucuevet TAPIYORLARDI ONA
biliyorumMk malı milyona yakın para kazandı batırdı serhata 500 taktı birde.
Hacim seninde cok hatan var@Boyka01 orası paraya tapar zamanında hepsi tapıyordu bana ömerden önce ah ah kimler kimler varda susuyorum işte ?
YAW YOK 2 FORUM KAVGA ETTİ 1 TANE ADAM İCİN MKParanin gucu
Daha çocuktu o o kadar parayı birarada görmeyen birisinin sonu böyle olacağı belliydiMk malı milyona yakın para kazandı batırdı serhata 500 taktı birde.
Adam dedigin daha cocukYAW YOK 2 FORUM KAVGA ETTİ 1 TANE ADAM İCİN MK
Benim hatam afedersin herkese inanmam oldu çocuk hiç unutmam derneğe yem alıcam diye benden 500 tl aldı gidiş o birisi 100 tl istede yanlışlıkla 1000 attım geri dönmedi etme bulma dünyaso biryerden cıkar mutlakaHacim seninde cok hatan var
AlooooooAdam dedigin daha cocuk
Paramı ver?YAW YOK 2 FORUM KAVGA ETTİ 1 TANE ADAM İCİN MK
DefolAloooooo
Benim hatam afedersin herkese inanmam oldu çocuk hiç unutmam derneğe yem alıcam diye benden 500 tl aldı gidiş o birisi 100 tl istede yanlışlıkla 1000 attım geri dönmedi etme bulma dünyaso biryerden cıkar mutlaka
Daykooooo