Tanıyamadım ???Ali bakmaduna göre voleyi vurdun
Tanıyamadım ???Ali bakmaduna göre voleyi vurdun
Olum nasıl tanimazsin la benim Özgür albibet ** ?Tanıyamadım ???
Ve daha niceleri?Olum nasıl tanimazsin la benim Özgür albibet ** ?
yok be eglencesine çevirirken çıktıGerçek mi bu
Ne bilem ben nick farklı ?Olum nasıl tanimazsin la benim Özgür albibet ** ?
Can sıkıntısı işte öyle sen napiyonNe bilem ben nick farklı ?
Diğerinde de kafa kafayaydi zamanında sonradan mesaj yürüdü ?Her yazdima emoji koyun tepkime kafa kafaya gitsin istiyom burda para yok dagitcak böyle bir yola başvurdum karşılıklı tepkime kasılır ?
Gecen sene attimya laSamu hani bana hediye vercektin öyle diyordun unuttu galiba
La yalan atma atmadin nerde attın vurursam gorcem dedin diyis o diyisGecen sene attimya la
gelmişmi kupon kaç kazandın dm den yaz hele biHangi maç
geçen seneden bu yana vuramamış napsınLa yalan atma atmadin nerde attın vurursam gorcem dedin diyis o diyis
Bak hesabına metropoliten ve saa attimyaLa yalan atma atmadin nerde attın vurursam gorcem dedin diyis o diyis
Çok şükür uğraşıp duruyoruzCan sıkıntısı işte öyle sen napiyon
Yaw ne zaman emekli olacan bu işten 6eter da hep Los..sen birt meto ikiÇok şükür uğraşıp duruyoruz
Daha sonuçlanmadı ki 10 TL lık kupon dan hayır mı bekliyon ???gelmişmi kupon kaç kazandın dm den yaz hele bi
dogruya bak onu unuttuk ben 100 den ötesini zor çekiyorum sende 50 orana 10 tl den fazla atmıyordunDaha sonuçlanmadı ki 10 TL lık kupon dan hayır mı bekliyon ???
Ben yine los sen fos hiç kupon paylaştığını rol açtığını dağıtım yaptığını görmedik ???Yaw ne zaman emekli olacan bu işten 6eter da hep Los..sen birt meto iki
Goremen çok gizliBen yine los sen fos hiç kupon paylaştığını rol açtığını dağıtım yaptığını görmedik ???