Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #Cevik42 / Kasa 3K - Hedef 5.5K (2)?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptan Kostok Çevrimdışı

Kaptan Kostok

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Eyl 2021
684
Zanzibar
Arkadaşlar kimseye gelin etkinliklere zorla katılın demiyoruz. Çekiliş sonunda bu tarz yorumlar yapmaktan vazgeçin lütfen.
kırıcı olmak yerine daha adilane bi sistem oturtulabilir başka forumlarda günde bir ödül kazananı listeye almıyorlar herkes nasiplensin diye sen şimdi o foruma git o zaman dersin.
öyle yapalım bizde

Rooster Çevrimdışı

Rooster

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Kayıtlı Üye
28 May 2021
12,293
kırıcı olmak yerine daha adilane bi sistem oturtulabilir başka forumlarda günde bir ödül kazananı listeye almıyorlar herkes nasiplensin diye sen şimdi o foruma git o zaman dersin.
öyle yapalım bizde
:) Ben kimseye bir yere git demem dostum kimse lütfen burda kal da demem. Kendiniz bilirsiniz..

EL MATADOR Çevrimdışı

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
10,104
" MADRİD "
öyle yapalım bizde
YAV *** 2 kere ödül alsan sesın çıkmazdı lan boş yapma duygu somusurusu yapma 2 kere alsan bı kere aldım yrter dıcek mıydın kerkenez ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...