- 16 Tem 2021
- 2,612
Bol şans listeye girebildik mi acaba 12. Yim ama ilk 10un hepsinin dağıtmı var mı acaba ??NBA sürpriz kuponu
Daha önce dağıtımı olanlar katılabilir
İlk 10 kişiden seçilecek ilk yazan listeyi alır takip şart değil
Bol şans listeye girebildik mi acaba 12. Yim ama ilk 10un hepsinin dağıtmı var mı acaba ??NBA sürpriz kuponu
Diğerlerini biliyorum çünkü
Diğerlerini biliyorum çünkü
Bütün ödüllerde bulunup ve beni bilmemen de ne bilim ?Diğerlerini biliyorum çünkü
Kanka yerime girebilirsin ?Bol şans listeye girebildik mi acaba 12. Yim ama ilk 10un hepsinin dağıtmı var mı acaba ??
Kankam yine olmuyor ki ya 11. OluyorumKanka yerime girebilirsin ?
Ben kendimi 2 defa çıkarıyorum ?Kankam yine olmuyor ki ya 11. Oluyorum
Anaa dembele çekti şimdi çekersem giriyorum 10a ?? ama çıkar mı bilmiyorum sen kal istersen nasibine mani olmayımKankam yine olmuyor ki ya 11. Oluyorum
Ana girmişimAimar
Zagor
Bmw
Ny6606
Muric81
Moses
Apsuvachacha
Cesaret
Muhsinovi
Frkan1903
Liste budur @cihanhrdn62
NBA sürpriz kuponu
birader burdakiler cok tehlikeli sölim sana hele bmw diye biri var içinden geçer sölim sana D:d2071608092 payfix gelirse şansımız çizimde gönder belki
Aynen öyle oldu maaleseftekten gitti
Tebrikler senin kupon gelmistekten gitti
golden yenemez cok ktüTebrikler senin kupon gelmis
broklyn kadar adi takım yok 3.çeyregi 5 farklı alır dedim bets10dan 500 bastım 3 farklı bittitekten gitti
ters totem yapma yahu yenecek 116-111golden yenemez cok ktü
Fark 5golden yenemez cok ktü
Şuan NBA nin en iyi 2-3 takımından biri rakip eksik hep nasıl alamıyor bilmiyorumbroklyn kadar adi takım yok 3.çeyregi 5 farklı alır dedim bets10dan 500 bastım 3 farklı bitti
mallar işte harden falan mal mal 3 lük deneyip atamazsa fark atamazlar tabiŞuan NBA nin en iyi 2-3 takımından biri rakip eksik hep nasıl alamıyor bilmiyorum