Bana bi yardım edebilirmsn Ali abiMahkemeyi kazandım önce tazminatımı alacam sonra 100 150 bin TL lik bir dava daha acacam o zaman borçlardan kurtulur param olur rahata ederim ins
Bana bi yardım edebilirmsn Ali abiMahkemeyi kazandım önce tazminatımı alacam sonra 100 150 bin TL lik bir dava daha acacam o zaman borçlardan kurtulur param olur rahata ederim ins
nedenAli Abi parayi bir gun vurcan ama ben göremicem?
İyi yine odemissin benim 8 tane icra dosyam var ??KUMARDAN ALDIK DA ÖDEDİK
para kalmadı ama
Ne içinBana bi yardım edebilirmsn Ali abi
Yok önce borçlar dosyalar kafam kadar olmuş ??TEK MACA BASALIM
Aresbette 200 var etkinlik parası 50 yatırım istiyor bulamiyom sabahtan beri özelden ss de atarım ali abe fazlasını geri atim varsa herkesd soruyorum kimsede yokNe için
SANA NASIL PARA VERİYOR BU BANKALAR BUNLARA RAGMEN YUHİyi yine odemissin benim 8 tane icra dosyam var ??
doğru söylüyo bende olsa ben atacaktımAresbette 200 var etkinlik parası 50 yatırım istiyor bulamiyom sabahtan beri özelden ss de atarım ali abe fazlasını geri atim varsa herkesd soruyorum kimsede yok
Ali abi +7ci bildim bileli ?
Benimde 7 taneydi kapattım hepsiniİyi yine odemissin benim 8 tane icra dosyam var ??
beni dinle kazanacaz 150 binin en az 40 bin kayıp bonusu olurYok önce borçlar dosyalar kafam kadar olmuş ??
EVET 100 KERE OYNUYOR 3 KERE KAZANIYORAli abi +7ci bildim bileli ?
Bu bizim para gelsede rol acsak ?EVET 100 KERE OYNUYOR 3 KERE KAZANIYOR
Bende 0 im inan istersen ss atayım papara IBAN payfix hepsinin ss atarım at dersen hemen atarımAresbette 200 var etkinlik parası 50 yatırım istiyor bulamiyom sabahtan beri özelden ss de atarım ali abe fazlasını geri atim varsa herkesd soruyorum kimsede yok
GELİR AKSAMA DOGRUBu bizim para gelsede rol acsak ?
BÖNKÖR ÜYE OLARAK ROLL YAPMAN GEREKİRBende 0 im inan istersen ss atayım papara IBAN payfix hepsinin ss atarım at dersen hemen atarım
Şu an vermiyorlar zaten bakma Samu ile öylesine taskala yapiyoruzSANA NASIL PARA VERİYOR BU BANKALAR BUNLARA RAGMEN YUH
Borçları kapatam para kalırsa dağıtım yapacam. Sonra bankadan kredi çeker tek maç basarız ?beni dinle kazanacaz 150 binin en az 40 bin kayıp bonusu olur
@BMW NİN ADINA CEKELİM BORCU COK ZATENBorçları kapatam para kalırsa dağıtım yapacam. Sonra bankadan kredi çeker tek maç basarız ?
Kayıtlı uye yazısını bonkör üye yazısına tercih ederim ?BÖNKÖR ÜYE OLARAK ROLL YAPMAN GEREKİR