Dayının ısler karısık kanka vardır bi sebebi illa ki gönül koyma bencebol şanslar kardeşim.. dayidan bi 50 tl istedik çekim yapip verecektim.. bi sürü laf etti burda.. simdi herkese sponsor oluyor valla helal olsun ne diyeyim.
Dayının ısler karısık kanka vardır bi sebebi illa ki gönül koyma bencebol şanslar kardeşim.. dayidan bi 50 tl istedik çekim yapip verecektim.. bi sürü laf etti burda.. simdi herkese sponsor oluyor valla helal olsun ne diyeyim.
Geçmiş olsunSon 1.03 e 1 sayı lazım herifler 0 atiyor Ekli dosyayı görüntüle 15604
Dun sen koyuyordun ama?Dayının ısler karısık kanka vardır bi sebebi illa ki gönül koyma bence
Zenginsin dokunmaz sana ?Son 1.03 e 1 sayı lazım herifler 0 atiyor Ekli dosyayı görüntüle 15604
yok gönül koymam ama daha rahatsiz etmiyorum kendisiniDayının ısler karısık kanka vardır bi sebebi illa ki gönül koyma bence
Bilal açtırma agzimi sana yaptığımı burada hiç kimseye yapmadim sayemde 1600 aldin açtırma agzimi istersenbol şanslar kardeşim.. dayidan bi 50 tl istedik çekim yapip verecektim.. bi sürü laf etti burda.. simdi herkese sponsor oluyor valla helal olsun ne diyeyim.
Yap bitirDayının ısler karısık kanka vardır bi sebebi illa ki gönül koyma bence
Nasil oldu o is hele aç agzini la kadoBilal açtırma agzimi sana yaptığımı burada hiç kimseye yapmadim sayemde 1600 aldin açtırma agzimi istersen
Ağır acı verdi bu yaGeçmiş olsun
Zor bı durumAğır acı verdi bu ya
Açsana dayı merak ettim nasıl 1600 ??Bilal açtırma agzimi sana yaptığımı burada hiç kimseye yapmadim sayemde 1600 aldin açtırma agzimi istersen
eyvallah aldığım parayi geri verdim sonucta.. vermeseydin baska arkadasimdan alacaktim.. niye bu kadar büyük bi şeymiş gibi celalleniyorsun kendine gel dayiBilal açtırma agzimi sana yaptığımı burada hiç kimseye yapmadim sayemde 1600 aldin açtırma agzimi istersen