aynıSitelerdeki kullanıcı adı ne bunun
Heryerde aynı farfaraSitelerdeki kullanıcı adı ne bunun
Tamamdır birazdan tüm bilgilerini bulacam annesi babası adresiHeryerde aynı farfara
Aynen ders olsun ki başkası yapamasın burda . Diğer forumlara alışmışlarTamamdır birazdan tüm bilgilerini bulacam annesi babası adresi
Ben böylelerine çok ders veriyorum. Sonra ağlıyorlar. Özür diliyorlar Anneler her zaman kutsaldır.Aynen ders olsun ki başkası yapamasın burda . Diğer forumlara alışmışlar
Aynen öyle adminim eline sağlıkBen böylelerine çok ders veriyorum. Sonra ağlıyorlar. Özür diliyorlar Anneler her zaman kutsaldır.
Hemen BuminKağanı hepiniz bilirsiniz O da aynı buna benzer bişey yapmıştı 1 saat sonra özür dilemeye başladı
16:00'da herkes burada olsun.
alarmı kurdum bekliyorum dayı elini öpmeyiAlarm kur 16:00 - Online Alarm Saati - Alarm Kur
Beni sabah 16:00. Saat 16:00 için alarm saatini ayarla. Saat 16:00 alarm kur. Bu ücretsiz alarm saati sizi zamanında uyandıracak.onlinesaat.web.tr
Diğer forumdan bi moderator 1 k paramıza çökmüştü ama adminler onu bulmak yerine beni banladılar gecen seneBak bitanesi geçende yaptı 2 dk sürdü bulmam kendisini yalvarıyor abi etme yapma
Ekli dosyayı görüntüle 1072
Iyi yapmış o ipneye az bileHemen BuminKağanı hepiniz bilirsiniz O da aynı buna benzer bişey yapmıştı 1 saat sonra özür dilemeye başladı
daiiiiiiiiii16:00'da herkes burada olsun.
Muroo öldü knk ??Sebepsiz yere yapmışsa ilgilensin adminler muro gelir simdi
Hemen BuminKağanı hepiniz bilirsiniz O da aynı buna benzer bişey yapmıştı 1 saat sonra özür dilemeye başladı
barbarosta oturuyormuş dümbük dövmeye gidekmiMuroo öldü knk ??