- 29 May 2021
- 181
saol kardesım ınsss sandaaKazancın bol olsun abi
saol kardesım ınsss sandaaKazancın bol olsun abi
@denizgltsry 100 çekeceksinhmm bn 100 umu alırım ozmaan sımdık zaten sıldırler bakıyeyeı 3 ksı 50 @Admin @Manevra34 @sercio87 @reaelast66 eklsın 50ser sıtyeye oazamn
tamamdır admın 100 cekım verdım@denizgltsry 100 çekeceksin
Seçtiğin 3 kişi de ıd iletsin site bakiyelerine eklenecek
gerısıs sende herkjee ıı gecelerr peder geldı bnmde yarıdmm edııym ona azz a.e olun
Dengebet id 938493707@denizgltsry 100 çekeceksin
Seçtiğin 3 kişi de ıd iletsin site bakiyelerine eklenecek
Abicm sen eklicen herhaldegerısıs sende herkjee ıı gecelerr peder geldı bnmde yarıdmm edııym ona azz a.e olun
354621012@Manevra34 sende ıd yaz
bizemi diyon deliSiz de takip etseydiniz eklerlerdi sonradan geldiniz 10 sayfa emek var burda
Yok orda biri şey dedi bizi de nasiplendir felan onabizemi diyon deli
Bana diyor konuda takıldım bizede eklesinler 5 kişi olsun dedim Sercio gocundu halbuki bilmiyor ben son dakikada gelenleri hayatta almam listeye kendimimi ekleticembizemi diyon deli
görmedim ya ned iyor bu diyodum bende sıkıntıy yokBana diyor konuda takıldım bizede eklesinler 5 kişi olsun dedim Sercio gocundu halbuki bilmiyor ben son dakikada gelenleri hayatta almam listeye kendimimi ekleticem
Direk öyle diyinceBana diyor konuda takıldım bizede eklesinler 5 kişi olsun dedim Sercio gocundu halbuki bilmiyor ben son dakikada gelenleri hayatta almam listeye kendimimi ekleticem
Ben kardeşim olsa son dakikada gelen onu almam kendimi hayatta almam kimsenin de Gözünün yaşına bakmam kupon won olmuş hele ki gelecek benide alın diyecekDirek öyle diyince