Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şikayet DianaBetting Dolandırıcıdır

Necatibey Çevrimdışı

Necatibey

Kayıtlı Üye
8 Tem 2021
3
Arkadaşlar dianabetting e 200 yükeleme yapıp kasayı 23 bine çıkardım malesef ki defalarca çekim verdik malesef ödeme yapmadılar ya iptal ettiler yada iptal edip tekrat deneyin dediler sonradan muasebe güncelemesi var gibi çeşitli bahanelerler ödemeyi yapmamıştır kesinlikle bulaşmayın

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211112-172640_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211112-172640_Samsung Internet.jpg
    344.5 KB · Görüntüleme: 30
kadircan4747 Çevrimdışı

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
18,239
Arkadaşlar dianabetting e 200 yükeleme yapıp kasayı 23 bine çıkardım malesef ki defalarca çekim verdik malesef ödeme yapmadılar ya iptal ettiler yada iptal edip tekrat deneyin dediler sonradan muasebe güncelemesi var gibi çeşitli bahanelerler ödemeyi yapmamıştır kesinlikle bulaşmayın
Ne yalan söliyim bende ödemezdim

Transformers Çevrimdışı

Transformers

Bonkör Üye
T.C Onaylı
21 Haz 2021
2,724
Geçmiş olsun dostum. Bu rakamı ödemeleri zaten imkansız gibi
O çap yok onlarda

OKKES Çevrimdışı

OKKES

Kayıtlı Üye
30 May 2021
96
BENDE ODEMEZDIM