- 23 Haz 2021
- 3,974
Bu a mk sitesi sade buraya sponsor değil ki.Ya kardesim gel sana sponsor olduğu forumları
Atiyim istede bakim o forumlar senin paranı kurtarcak mı
Bu a mk sitesi sade buraya sponsor değil ki.Ya kardesim gel sana sponsor olduğu forumları
Atiyim istede bakim o forumlar senin paranı kurtarcak mı
cokta tin sen bilinDayı para bana lazım tozol dayıcım benım hahahah ?????
Hadi inşallah inancımız tam?@Cevik42 Gece site sahibiyle görüşülecek adamın bazı olaylardan belki haberi dahi yoktu şu zamana kadar. Yarına kadar bi sonuç alacağımızı umuyorum. 1 gün daha bekleyelim, sabredelim lütfen. Biz senden daha çok istiyoruz ve uğraşıyoruz parayı almak için bunu biliyorsun.
Göz önünde olan sitelerden sasmamak lazım onların garantisi de yok ama 2.700 u ödeme durumları yüksekvalla o sitenşn sıkıntı yapacagı belliydi çekimler çok geç geliyodu 15 saat sürdügü oldu 600 lira için falan ben uyarmıştım aslında ama
yok ödeme yapılmadıki hala@Vortex dagitmi yaptin mi
bas şututgarta *** s.etyok ödeme yapılmadıki hala
çaktırma adana maçında paralarbas şututgarta *** s.et
ya @EL MATADOR beni zikecek ya ben onu silecem bakalim??yok ödeme yapılmadıki hala
bence bi kaos cıkacak amaya @EL MATADOR beni zikecek ya ben onu silecem bakalim??
Paid withdraw yazdi kanka odeme yapilmisyok ödeme yapılmadıki hala
cikmaz rahat ol?bence bi kaos cıkacak ama
cokta tin sen bilin
Senle ugrasıyorum be dayı paragöz olma bu kadar dayıcım ????ya @EL MATADOR beni zikecek ya ben onu silecem bakalim??
pendig yazdiPaid withdraw yazdi kanka odeme yapilmis
su watsap cvp ver bak ne yazmisin extrabet die kucinj yirttjnSenle ugrasıyorum be dayı paragöz olma bu kadar dayıcım ????
iyi oku kankaPaid withdraw yazdi kanka odeme yapilmis
belki bi daha gelur?Bunlar bana 50 TL eksik gonderdi verdiği cevaba bak
Ses etme abi belki iki defa yollarlarBunlar bana 50 TL eksik gonderdi verdiği cevaba bak