- 23 Haz 2021
- 3,974
Hahaha doğru laf ama verirseni göremedik kiYazma olum o zaman konuma para verirsen iyi vermessen kötüsün **
Bana borcun yok eyvallah alacak verecek de yok aramızda ama karakter meselesi işte.
Hahaha doğru laf ama verirseni göremedik kiYazma olum o zaman konuma para verirsen iyi vermessen kötüsün **
Yaaaa Muhsin ?50 varmi haftasonu atim
Yav olum sende şunu anlamıyorsun kımse kımseye para vermek zorunda degıl kı? Kımse burda babamın oglu degıl keyfım yerınde olur dagıtım yaparım veya ozelden atarım o benım bılecegım ıs bana kac kurusun grctı kı bana karakter meselesi diyebiliyosun belki 1 milyar kazanıyorum ama öte taraftan 1.5 k zararım oluyo sen bunu nerden bılebılırsın kı ? Ben foruma geldım gelelı zaten guzellıgımı yapıyorum para ıcın bana tavır alacak adamın benle ısı yok kardes dıyosun ya hanı sen buda ayrı bı karakter meselesı ıste hadı eyv ?Hahaha doğru laf ama verirseni göremedik ki
Bana borcun yok eyvallah alacak verecek de yok aramızda ama karakter meselesi işte.
Kaburgacı yaşara gel yemek yiyah ?bak gene kavga ediorlar ya ???
Aynen haklısınYav olum sende şunu anlamıyorsun kımse kımseye para vermek zorunda degıl kı? Kımse burda babamın oglu degıl keyfım yerınde olur dagıtım yaparım veya ozelden atarım o benım bılecegım ıs bana kac kurusun grctı kı bana karakter meselesi diyebiliyosun belki 1 milyar kazanıyorum ama öte taraftan 1.5 k zararım oluyo sen bunu nerden bılebılırsın kı ? Ben foruma geldım gelelı zaten guzellıgımı yapıyorum para ıcın bana tavır alacak adamın benle ısı yok kardes dıyosun ya hanı sen buda ayrı bı karakter meselesı ıste hadı eyv ?