- 16 Tem 2021
- 2,793
Böyle dandik sitelere yatırım yapmam ki. @pardonelimkaydı bonus için yapmış olabilir.Tatubet e 1 kez yatırım yapmis olanlara frebet eklendi .haberiniz ola . @muhsinovi @Vortex @tungabey @frkan1903 @dembele3538 @moses @BMW
Böyle dandik sitelere yatırım yapmam ki. @pardonelimkaydı bonus için yapmış olabilir.Tatubet e 1 kez yatırım yapmis olanlara frebet eklendi .haberiniz ola . @muhsinovi @Vortex @tungabey @frkan1903 @dembele3538 @moses @BMW
15 dakikaya gelio@Rooster çözer mevzuyu sıkıntı yok.
Neyi çözecek ban yemeli ?@Rooster çözer mevzuyu sıkıntı yok.
Bencede dayıAyıp etti?
Son sayıyı 1 geri aldığın da kaç defa çekildiği belli oluyor sorduğun için söyledim. ?Ayıp etti?
Ben yaparsam bile 25 yatırır 100 olunca çekerim ??Böyle dandik sitelere yatırım yapmam ki. @pardonelimkaydı bonus için yapmış olabilir.
O kadarda dandik değil laBöyle dandik sitelere yatırım yapmam ki. @pardonelimkaydı bonus için yapmış olabilir.
Teşekkürler dostum sitenin lisansı tükürük ile yapıştırmışlar gibiTatubet e 1 kez yatırım yapmis olanlara frebet eklendi .haberiniz ola . @muhsinovi @Vortex @tungabey @frkan1903 @dembele3538 @moses @BMW
Kovulsun ?Neyi çözecek ban yemeli ?
@BMW Adama 15-15 bölüşelimmi dedin ne dedin doğruyu söyle ?O değilde niye o 3 kişi çıkana kadar çekildi? Onlarda işin içinde olabilir.
İlk 15 kişiden 3 kişiye tekrar çekiliş olması lazımDüşünüyorlar simdi lan ne yazsak diye
3kisiye 30 değilde 5 kişiye 30 versek gönül alabilirmiyiz
Napsak ne etsek...
???? Ne kovulması yav yapmış bir hata ismini değiştirir göreve devam ??Kovulsun ?
Öyle olacak zatenİlk 15 kişiden 3 kişiye tekrar çekiliş olması lazım