Tl lazimTamda 30 kuruş vardı sana nasipmiş papara at.
Tl lazimTamda 30 kuruş vardı sana nasipmiş papara at.
??Kumardan kazandık mi bonfileler pirzolalar havada uçuşuyordu. Şimdi yemek sepetinden yemek söyleyip on dakika sonra iptal ediom cüzdanı işyerinde unuttum sonra ödesem olur mu diye
Ne dion laKumardan kazandık mi bonfileler pirzolalar havada uçuşuyordu. Şimdi yemek sepetinden yemek söyleyip on dakika sonra iptal ediom cüzdanı işyerinde unuttum sonra ödesem olur mu diye
Sen nerdesin arkadaş yaNe dion la
UyuyodumSen nerdesin arkadaş ya
ParaaaaSen nerdesin arkadaş ya
??Uyuyodum
şimdi napıyorsunKumardan kazandık mi bonfileler pirzolalar havada uçuşuyordu. Şimdi yemek sepetinden yemek söyleyip on dakika sonra iptal ediom cüzdanı işyerinde unuttum sonra ödesem olur mu diye
Kumardan kazandık mi bonfileler pirzolalar havada uçuşuyordu. Şimdi yemek sepetinden yemek söyleyip on dakika sonra iptal ediom cüzdanı işyerinde unuttum sonra ödesem olur mu diye
? ? ? ?şimdi napıyorsun
Kemal Sunal Tavuk GIF - Kemal Sunal Tavuk Yemek - Discover & Share GIFs
Click to view the GIFtenor.com
Suriyeli getirecem 1 saate dedi de calisiyom nasıl yatircam parayıParaaaa
ula pucmuyuz neyiz aklımıza nerden geliyor bu fırlama şeyler çok yaratıcıyızşimdi napıyorsun
Kemal Sunal Tavuk GIF - Kemal Sunal Tavuk Yemek - Discover & Share GIFs
Click to view the GIFtenor.com
Baga neeeSuriyeli getirecem 1 saate dedi de calisiyom nasıl yatircam parayı
3 suriyeli seni samarlamis die duydumSuriyeli getirecem 1 saate dedi de calisiyom nasıl yatircam parayı
dayı nereye kayboldunuz çorbacıyamı gittiniz naptınız3 suriyeli seni samarlamis die duydum
Kanka önemli DUYURUTARTIŞMA OLMASIN LÜTFEN BEYLER SİZ BARİ YAPMAYIN