- 22 Tem 2021
- 1,065
O zaman basketcilerin bir suçu yok ?Oluo la gecen nba oldu??900 geldi bedavadan
O zaman basketcilerin bir suçu yok ?Oluo la gecen nba oldu??900 geldi bedavadan
inanırmısın bilmem ama başkası anlatsa ben inanmazdım yanımda olman lazımdı voleybolda 18-24 den setin döndüğünü gördüm 2 gün yemek yemedimKesinlikle öyle nerde olumsuzluk var o oluyor
Metoo diomO zaman basketcilerin bir suçu yok ?
Yok artık o nasıl bir bahtsızlıktır yainanırmısın bilmem ama başkası anlatsa ben inanmazdım yanımda olman lazımdı voleybolda 18-24 den setin döndüğünü gördüm 2 gün yemek yemedim
sorma vallahi billahi şok oldumYok artık o nasıl bir bahtsızlıktır ya
Bana da birkaç yıl önce futbolda olmuştu 5 mac 300 misli kuponum vardi 18000 tl civarı veriyordu son maç 2.5 üst dedim ilk yarı 2 gol koskoca ikinci yarı gol çıkmadı o zamanın zamanında bir araba parası gittisorma vallahi billahi şok oldum
vallaha en sonunda kafayı kırcaz da bakalımBana da birkaç yıl önce futbolda olmuştu 5 mac 300 misli kuponum vardi 18000 tl civarı veriyordu son maç 2.5 üst dedim ilk yarı 2 gol koskoca ikinci yarı gol çıkmadı o zamanın zamanında bir araba parası gitti
Sorma dostum valla öyle cildircam en sonundavallaha en sonunda kafayı kırcaz da bakalım
Pic Lima 21-10 dan 21-18 pic takım bari son sayıyı yemeseydin.top hepmi takipte oluyor52 diosam 1 0 daha koy
valla meto @kadircan4747 dayıo yakalamasın seniPic Lima 21-10 dan 21-18 pic takım bari son sayıyı yemeseydin.top hepmi takipte oluyor
inanırmısın bilmem ama başkası anlatsa ben inanmazdım yanımda olman lazımdı voleybolda 18-24 den setin döndüğünü gördüm 2 gün yemek yemedim
Yavvv kazansa bana ödül atacakti kesin MK Lima basketi puc takım ödülü yedinvalla meto @kadircan4747 dayıo yakalamasın seni
Gelse de meto payfix at diyecektin puc limaMetoo diom
Dedimya 5 er tl atacamGelse de meto payfix at diyecektin puc lima
5 er miDedimya 5 er tl atacam
Sen hala benim 5 i bilmiom mu5 er mi
Hiç espiri anlayışim da yok yahu herşeye inanıyorum 5 atacam demiş sin ona bile inanmisimSen hala benim 5 i bilmiom mu
Lan okuzzzzz bir 0 daha koyyyHiç espiri anlayışim da yok yahu herşeye inanıyorum 5 atacam demiş sin ona bile inanmisim
50 ödül gitti puc limadanSen hala benim 5 i bilmiom mu
Senin 50 benim 90050 ödül gitti puc limadan