- 29 May 2021
- 3,851
benim ifşamı kimse açamaz öle bir delilanlı yok şuan ama ben 10 kişini açarım bilgin olsun başta şu madanlina olmak üzereİfşa konusu aç çözülür
benim ifşamı kimse açamaz öle bir delilanlı yok şuan ama ben 10 kişini açarım bilgin olsun başta şu madanlina olmak üzereİfşa konusu aç çözülür
Mevsimi gecti ??benim ifşamı kimse açamaz öle bir delilanlı yok şuan ama ben 10 kişini açarım bilgin olsun başta şu madanlina olmak üzere
Konuşma para bul ödemem var param eksikbenim ifşamı kimse açamaz öle bir delilanlı yok şuan ama ben 10 kişini açarım bilgin olsun başta şu madanlina olmak üzere
bugün soyuldum resmenKonuşma para bul ödemem var param eksik
De get üçkağıtçı hatta öğlen atarım demiştinparam yok borcum var arkadsıma borcumu ödemem lazım ben sana söz vermedim atabilrsem atarımd edim ***
Hade be aç ifsami ben ak ve pak ım çok şükürbenim ifşamı kimse açamaz öle bir delilanlı yok şuan ama ben 10 kişini açarım bilgin olsun başta şu madanlina olmak üzere
Sende böyle yan cizersen biz kime güvenecegizparam yok borcum var arkadsıma borcumu ödemem lazım ben sana söz vermedim atabilrsem atarımd edim ***
Bugün kime sponsor olsam acababugün soyuldum resmen
BanaBugün kime sponsor olsam acaba
1 k borcum vardı 500 tl ödedim bugün hala 500 tl borcum var para arıyorum varsa versenee 500 tlSende böyle yan cizersen biz kime güvenecegiz
Bi 27 atsaydin bende sana atardim şansını kaybettin. Liaoning basketbol helal 181.5 üst dedim 82-100 bitti1 k borcum vardı 500 tl ödedim bugün hala 500 tl borcum var para arıyorum varsa versenee 500 tl