bol şansArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
bol şansArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
tamam dırGelirse para benden çekiliş dağıtım senden?
Bol sanslarArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Tesekkur ederim broBol şanslar dostum @ahmeterkal01
Bol sansArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
2de basliyor maçın ilki gelirsede yatarsada sabah kuponun açık halini paylasacagim.Maçlar kapalı olduğuna gore takipte yoktur. İlk kaç beğeni şartlar nedir ?
Bol şanslar icerik yok takipde yok o zmnArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Bol sansArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Bol şans olsunArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Eyvallah kardeşim. Totem gereği içerik paylaşmıyorum.Bol şanslar icerik yok takipde yok o zmn
Bol bol şanslarArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
bol.sans umarim.gelurArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Bol şanslarArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Bol şans kralArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Bol şanslar gardaş2de basliyor maçın ilki gelirsede yatarsada sabah kuponun açık halini paylasacagim.
Bol şanslarArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98