- 19 Tem 2021
- 777
Sen cok istedin oyuzden hic 50 den assagi para istemiyonn ??bi ara ben çok istedim bana vermedin
Sen cok istedin oyuzden hic 50 den assagi para istemiyonn ??bi ara ben çok istedim bana vermedin
Yazmadin ki mk ******* senin tribini mk zaten ülke elden gidiyorKoskoca forum bir 5₺ veremediniz ya dostlar iyi akşamlar
hahahaha gel hadi 27 ye düştümSen cok istedin oyuzden hic 50 den assagi para istemiyonn ??
napayım yahu 5-10 tl atılan sitemi kaldıSen cok istedin oyuzden hic 50 den assagi para istemiyonn ??
Dostum trip attığım yok bir konunu altına yazdım görmemiş olabilirsiniz niye bu kadar yükseldin anlamış değilimYazmadin ki mk ******* senin tribini mk zaten ülke elden gidiyor
ülkeye birşey olmaz allahın izniyle. ben yazayım bana atarmısnYazmadin ki mk ******* senin tribini mk zaten ülke elden gidiyor
bu konuda para isteme mesajın yokki yahuDostum trip attığım yok bir konunu altına yazdım görmemiş olabilirsiniz niye bu kadar yükseldin anlamış değilim
Pardon dostum sinirliyim seviliyorsunDostum trip attığım yok bir konunu altına yazdım görmemiş olabilirsiniz niye bu kadar yükseldin anlamış değilim
ülkeye birşey olmaz allahın izniyle. ben yazayım bana atarmısn
kim sinirlendirdiPardon dostum sinirliyim seviliyorsun
Ülkemin durumukim sinirlendirdi
Metin abi bir konunaltına yazdım hangisine bilmiyorum hatırlamıyorum roostın dolar konusunda olabilir bir 5₺ eksiğim vardı yemek için o ara istediydim sağlık olsun triplik bir şey yok atma zorunluluğu da yok bir ricaydı sadece saygılar iyi akşamlarbu konuda para isteme mesajın yokki yahu
Valla mesajlarına baktım öyle bir mesajın yok belki yönetim silmiş olabilir valla şu anda olsa atardimMetin abi bir konunaltına yazdım hangisine bilmiyorum hatırlamıyorum roostın dolar konusunda olabilir bir 5₺ eksiğim vardı yemek için o ara istediydim sağlık olsun triplik bir şey yok atma zorunluluğu da yok bir ricaydı sadece saygılar iyi akşamlar
valla beno konuya hiç girdiğimi hatırlamıyorum mesajınıda görmedim. zaten arkadaştan 100 borc almıştım ögle sonu kaybettim. cebimde 15-20 tl vardı görsek gider matikten 5 atardık zor iş degildiMetin abi bir konunaltına yazdım hangisine bilmiyorum hatırlamıyorum roostın dolar konusunda olabilir bir 5₺ eksiğim vardı yemek için o ara istediydim sağlık olsun triplik bir şey yok atma zorunluluğu da yok bir ricaydı sadece saygılar iyi akşamlar
Aynen silmişValla mesajlarına baktım öyle bir mesajın yok belki yönetim silmiş olabilir valla şu anda olsa atardim
Bir şey dediğim yok metin abi Allah razı olsunvalla beno konuya hiç girdiğimi hatırlamıyorum mesajınıda görmedim. zaten arkadaştan 100 borc almıştım ögle sonu kaybettim. cebimde 15-20 tl vardı görsek gider matikten 5 atardık zor iş degildi
bu vesile ile kimse görmemiş olabilirAynen silmiş
Bir arkadaş vardı da çalışıyordum bir an anlaşamadık kaldı öylebu vesile ile kimse görmemiş olabilir
Oda dogru artik oyle ?napayım yahu 5-10 tl atılan sitemi kaldı