- 16 Tem 2021
- 9,323
aynenAbi vietnamda adamlar günlük 2 dolara çalışıyor nolacak *** biri gelmiştir vermiştir 10bin dolar satılmıştır mac bu adamlar fakir
aynenAbi vietnamda adamlar günlük 2 dolara çalışıyor nolacak *** biri gelmiştir vermiştir 10bin dolar satılmıştır mac bu adamlar fakir
yok la ilk 5 degilim ?cukka kokusu aldın geldin hemen
Ne sqnsin muhwinAbi vietnamda adamlar günlük 2 dolara çalışıyor nolacak *** biri gelmiştir vermiştir 10bin dolar satılmıştır mac bu adamlar fakir
Kes lenn artist
dayı bugun sarma sırası banamı geldiKes lenn artist
202 dakikada 18 sayı nedir ***
cok normal bunlara ben gecen 1.per 63.5 ust girmistim 10dk 69 attilar bu lig2 dakikada 18 sayı nedir ***
Abi vietnamda adamlar günlük 2 dolara çalışıyor nolacak *** biri gelmiştir vermiştir 10bin dolar satılmıştır mac bu adamlar fakir
Tek ol sahada git sırayla at 2 dakika yetmez ***cok normal bunlara ben gecen 1.per 63.5 ust girmistim 10dk 69 attilar bu lig
Sen çuk degiştin dayi ihtKes lenn artist
Ise gittim herkes para dio kactim **dayı bugun sarma sırası banamı geldi
yeter la fauller fln 2 saniyede bir faul yaparsin mk neyi yetmio ?Tek ol sahada git sırayla at 2 dakika yetmez ***
şemsiyeyi çıkartsaydık bi diyeydin dayıIse gittim herkes para dio kactim **
Bir kac yerden para gelecekti gavatlar cvp vermioşemsiyeyi çıkartsaydık bi diyeydin dayı
Dönerler inşallah dayı ne diyelimBir kac yerden para gelecekti gavatlar cvp vermio
Mecbur donecekDönerler inşallah dayı ne diyelim