- 19 Tem 2021
- 2,726
Ben de olmadim hocam eğer askere alinmazsam yine olmayacagimhala asi vurunmadim astim hastasiyim hep boyle duydukca ileri gidiyorum kanka 1 bucuk senedir hasta olmadim herkes oldu cevremde ama millet baskiya aliyo bizi
Ben de olmadim hocam eğer askere alinmazsam yine olmayacagimhala asi vurunmadim astim hastasiyim hep boyle duydukca ileri gidiyorum kanka 1 bucuk senedir hasta olmadim herkes oldu cevremde ama millet baskiya aliyo bizi
Yalan olmuşuz galiba o kadar bekledik gece amaÇevo Dağıtım Ltd Şti....
@Cevik42 saglam vurdu akşam damlar rahat olYalan olmuşuz galiba o kadar bekledik gece ama
Önce dötüne don al???Iphone 13 çıkmış beyler hemen alalim
Ekli dosyayı görüntüle 3797
Yazik halimize be dayı ne olacak bu gidiş? Amerikadaki adam tek maasiyla en üst model telefonu (pro max) çok rahat alabilirken biz 8 aylik vermemiz gerekiyor en az.. Insan utanıyor, üzülüyor.. Telefon ulan ya bu paralara araba alinirdi eskiden ki yurdisinda bizim telefona verilen parayla araba alınır yani..Önce dötüne don al???
Dayı çarpıtma yaptı zaten ?Önce dötüne don al???
Siyaset yok rte dötüne koyam ??Yazik halimize be dayı ne olacak bu gidiş? Amerikadaki adam tek maasiyla en üst model telefonu (pro max) çok rahat alabilirken biz 8 aylik vermemiz gerekiyor en az.. Insan utanıyor, üzülüyor.. Telefon ulan ya bu paralara araba alinirdi eskiden ki yurdisinda bizim telefona verilen parayla araba alınır yani..
Para para paraSiyaset yok rte dötüne koyam ??
Mefiiiii?Para para para
Fiyuuu ama mefiiii??Para para para
Leyş mefi letikzibMefiiiii?
Esra tiyekil zıbbık ğaloFiyuuu ama mefiiii??
Fiyuuu ama mefiii??Leyş mefi letikzib
Bu hangi dil yahu?Esra tiyekil zıbbık ğalo
hallettinmi dayı işiniFiyuuu ama mefiiii??
Müge tiyekil ğısvatikFiyuuu ama mefiii??
Gece @Samurai1 500 borç aldımEsra tiyekil zıbbık ğalo