Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet GÜNAYDINLAR ?

CaptainJackSparrow Çevrimdışı

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
19 Tem 2021
2,726
heyet uğraştırır kanka , 6 ay olmuş askerlik zaten git bitir gel
Yok kankam ya bu yaşta hiç gitmek istemiyorum ayrica gercekten duyma sorunlarim var. Doktora ne diyecem ben simdi askeriyeden yazili bi belge falan da yok *** memur kadin mumkunse karari versinler orda dedi de karari orda verselr niye baska hastaneye sevk etsinlerdi zamaninda :s ne bileyim ya

KİNG10 Çevrimdışı

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
9,323
Yok kankam ya bu yaşta hiç gitmek istemiyorum ayrica gercekten duyma sorunlarim var. Doktora ne diyecem ben simdi askeriyeden yazili bi belge falan da yok *** memur kadin mumkunse karari versinler orda dedi de karari orda verselr niye baska hastaneye sevk etsinlerdi zamaninda :s ne bileyim ya
sülüsünü al acemiye git acemide heyete çık , ama çürük alıyorsun ilerde biyerde karşına. çıkar ve devlet dairesinde çalışamazsın

S Çevrimdışı

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
3,900
Bu gibi durumlarda tehdit şantaj yaptı işe yaramıyor MKE tatlı söz nezaket iş görür

KİNG10 Çevrimdışı

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
9,323
Ya kanka durumum zaten kötü ugrasam öyle umarim öyle bi sonuc cikmaz benim burda halletmem lazim işi
uğraşcaksın kardeşim o zaman ben bide geç gitmiştim 1 sene , subeye sülüs almaya gittim dk olarak 1 hafta içinde gönderdiler beni hiç istemiyodum hemen gitmek