- 17 Tem 2021
- 1,260
senin gibiler boylesınız adamların parasını ver delikanlıysan ben ıstemıom allaha havale ettim seniTAMAM BEENN O ARKADAŞA DAAA ÖDÜLÜNÜ GÖNDERECEĞİMMM ...
BİR DAHAA BUU FORUMM SİTESİNDEE DAHA DAA İŞİMM OLMAZZZZZ.
senin gibiler boylesınız adamların parasını ver delikanlıysan ben ıstemıom allaha havale ettim seniTAMAM BEENN O ARKADAŞA DAAA ÖDÜLÜNÜ GÖNDERECEĞİMMM ...
Kardeşimlan paranıda senıde bos konusma o parayıda gerı atarım sana
Dostum yanlış düşünüyosun roll baslamadan önce söyliyceksin roll kazanınca sen yoksun demeye hakkın yok ayıp yani 20-30 lira içinTAMAM BEENN O ARKADAŞA DAAA ÖDÜLÜNÜ GÖNDERECEĞİMMM ...
ADAMINN PAPARASII BİLEE YOKK KİM BİLİRRR KAÇ TANEE FAKE HESAPLAA GİRİYORR BURAYAAA..TARTIŞMA UZAMASIN ARKADAŞLAR @zencii Yeter Dostum
sen admıne sor o beni tanıyor ıftırayı bırakADAMINN PAPARASII BİLEE YOKK KİM BİLİRRR KAÇ TANEE FAKE HESAPLAA GİRİYORR BURAYAAA..
kardes sende aldın ozaman ne dıe bıdaha katıldın sen karısmaAdamda mantık olur 3 kere aldığısan bı düşün almayan alsın dersin bu sefer girmeym yarın gireyim dersin ama böyle olursa gözü doymuyor demek ki
Bugün almadım bilader git yat Allah'a aşkınakardes sende aldın ozaman ne dıe bıdaha katıldın sen karısma
Bilader adamın canını sıkma git yatkardes sende aldın ozaman ne dıe bıdaha katıldın sen karısma
Bugün burada İlk defa alıyorum yapılan Rollinglerdekardes sende aldın ozaman ne dıe bıdaha katıldın sen karısma
adamları cagırımmı ıllakı soralım ben o odullerı napmısım 2 3 kisiye lazım die devrettimBugün almadım bilader git yat Allah'a aşkına
sız kımsınız hayırdırBilader adamın canını sıkma git yat
yok kardesım hakkından yollama ıstememya 5 er tl yollayalım tmm nolacaksa olsun ben yollarım 4 kısı 5 yollasın 20 alak
Ben Sabri kardeşim Karadenizliyimsız kımsınız hayırdır
papara atam mı @Herkül ?BEYLER ÇEKİMİM GELDİİ HERKESİN PARASINI GÖNDERİYORUMM