- 29 May 2021
- 2,321
Palaaa bıngıldağını delerim******** abi bunlar. Cevik kupon attı basket fark 19du ev sahibi son çeyrek farkı kapatıp bide üstüne 4 farkla maçı kazandı. Bugun acayip şeyler döndü maçlarda. Benimde zarar bugün 400 ***
Palaaa bıngıldağını delerim******** abi bunlar. Cevik kupon attı basket fark 19du ev sahibi son çeyrek farkı kapatıp bide üstüne 4 farkla maçı kazandı. Bugun acayip şeyler döndü maçlarda. Benimde zarar bugün 400 ***
Bazen miBazen çok salakça konuşuyorsun ?
Aynen kanka bazen beni ilgilendiren konular öteki şekil ipimde değilBazen mi
Canım midye çektiPalaaa bıngıldağını delerim
Bazen çok salakça konuşuyorsun ?
Aynen kanka bazen beni ilgilendiren konular öteki şekil ipimde değil
Neymişintar etmemin en kolay yolu var yara mara almadan acisiz
Bir şekilde ölebilirsin
Kola alacaksın içineNeymiş
Liste dinle alay etme bitti.Özür dilerim kıral. Seni ilgilendiren konuları liste yap sen bana, ben o konular hakkında konuşmam liste parası da 20 lira.
Liste dinle alay etme bitti.
Yaw sana kısaca kapa çeneni dio????Dinle diyorsun da neyi dinleyeyim usta? Bir şey yazmamışsın ki.
Bak corintinas uu22 basket 3. Çeyrek alır demişim 55-45 önde 8 fark önde olmasi yetiyor dakika 30 u gösteriyor 1 dakikada 57-55 bitiyor allahım sana geliyorumBesmele çekmeden kumar oynama kardeşim.
Bak corintinas uu22 basket 3. Çeyrek alır demişim 55-45 önde 8 fark önde olmasi yetiyor dakika 30 u gösteriyor 1 dakikada 57-55 bitiyor allahım sana geliyorum
Tefo O bu değilde yarın senin eline düşeceği sanırımMeto bu ligler kumarın ta kendisi yazı tura kazanç bekleme keyfine oyna gelirse gelir.
Paran çok galiba abi. Bi 25 payfix plsBak corintinas uu22 basket 3. Çeyrek alır demişim 55-45 önde 8 fark önde olmasi yetiyor dakika 30 u gösteriyor 1 dakikada 57-55 bitiyor allahım sana geliyorum
Tefo O bu değilde yarın senin eline düşeceği sanırım
Kör'lük var'mı kral?Dinle diyorsun da neyi dinleyeyim usta? Bir şey yazmamışsın ki.
Kör'lük var'mı kral?
AMEN??Allah böyle yaratmış herkesin vardır bir imtihanı allah yardımcım olsun.