Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet İtfaiye Hortumu Nickli Dolandırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Messi06 Çevrimdışı

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
2,553
Onun benn anasini avradinii ******* ************* gram sevmezdim nakitci falan vardı keske ona yaptirsaydin

MANDALİNA Çevrimdışı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
12,996
arkadaşlar yan forumda tepkıme ve mesaj sayısına guvenıp bozum yaptım 230 tl dolandırıldım son paramdı bi sürü borcum var yokmu tanıyan brı belki kurtarırım umudum yok ama
Onun mk geçmiş olsun. Diğer tarafta ki dolandirdigi Cüneyt senmisin

Phrisme Çevrimdışı

Phrisme

Kayıtlı Üye
24 Tem 2021
674
Varda numarası aç Bi hesap dağıt sitelerde uğraşsın dursun 1 hafta sonra gelir ya anası ölür ya babası ya trafik kazası klasik yalanlar geçmiş olsun. Kardeşm

palantis38 Çevrimdışı

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
1 Haz 2021
1,507
Hiz sevmedigim birisiydi .hicde muhatap olmadim.Allah islah etsin.merak ee Allah bir yerden cikarir.

eydolu4731 Çevrimdışı

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
8,448
Eydo
Ozur dilerim lutfen affet beni .emin olmadan kimse hakkinda konusmam ama bak adamin parasini mobil yoluyla aliyor dakikasinda gondermiyor adami engelliyor ve annesi rahmetli oluyor .gercekten inanilirmi litfen sen soyle ...Allah utandirilacak isler vermesin.
Pardon olan kim diğer taraftan gelmemi .yoksa bu pardon itfaiye olmasın ??

Megastarkan Çevrimdışı

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
964
adam birde alay edıyor bulursam yemın ederım öldurucem onu bak anemın ustune yemın ederım öldurmezsem adam degilim istersem içeri gireyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...