Bakalım kupon yaptım gelirse bende çekecem nolacak bakalımKurallara uygun cevirdim bakiye sildi odeme yapmiolar
Sarı gelirse uzun sürüyor ama sarı gelirse çok kazanırsın** bi oyunu beklemeknkac dakika suruyor
sen akilliydun sende gittin aferim sana?** bi oyunu beklemeknkac dakika suruyor
Canli sadece okuyor mesajlarını cevap yok odemiyor oderse yaz buraya kankaBakalım kupon yaptım gelirse bende çekecem nolacak bakalım
Dayi nabayim kuruduk da bu kadar savma bir oyun görmedim ilk denk geldigim oyun dunya x verdi ben girdim ilk elde patladi aqndjsjsksen akilliydun sende gittin aferim sana?
hii demek ki neymis h i k a y eDayi nabayim kuruduk da bu kadar savma bir oyun görmedim ilk denk geldigim oyun dunya x verdi ben girdim ilk elde patladi aqndjsjsk
Kanka senin yüzünden az daha *** ediyordum parayı ?Ulan ben salagim yeminle çekimim işlem sırasında 100 ondan gitmiş ful betcodan oyna oyna kafa kalmadı öder rahat as sonra
Kuran carpsin mail geldi 2 kez paranız hesabınıza geri aktarıldı 3.cude isleme almış çok pardonKanka senin yüzünden az daha *** ediyordum parayı ?
Jojo saglamdir ya benim abiler falan burdan oynuyor hep 100 liraya da yatmazlar heralde kaske 24 de bozsaydim kafama sicayimKanka senin yüzünden az daha *** ediyordum parayı ?
Uye oldum kodu girip aldım deneÜyelik yokmuş hayret
Kanka ben 2 atıyordum 2.40 da bozuyordum öyle öyle çevirdim ?Jojo saglamdir ya benim abiler falan burdan oynuyor hep 100 liraya da yatmazlar heralde kaske 24 de bozsaydim kafama sicayim
** ben direkt hepsini bastim direkt ??Kanka ben 2 atıyordum 2.40 da bozuyordum öyle öyle çevirdim ?