- 19 Tem 2021
- 777
Tmm dir tesekür edermŞengün 18 atar
Bide doncic bahsinden eminim
Tmm dir tesekür edermŞengün 18 atar
Bide doncic bahsinden eminim
Ben payfix ile ytrdm sen düşün oto sistem yani hiç bir şekilde sorun olmaz cekimde@Kingzeus? aga mesela gizli hesaptan mefete ile yatırdık diyelim onu coin olarak çekebiliyormuyuz sıkıntı olurmu çapraz çekime izin veriyorlar sa bundan sonra öyle yapalım
Yok yarın 2 tane lol oyunu var bence fener olanı banko gelir ibnne charlotte 2 kere uzadı 214 sayı totalde ball atmamak için elinden geleni yaptı doncic 50 sayı atıp 8 asistte kaldıSADECE alperen kaldı geriye
biliyorum arkadasın kuponu takipledimYok yarın 2 tane lol oyunu var bence fener olanı banko gelir ibnne charlotte 2 kere uzadı 214 sayı totalde ball atmamak için elinden geleni yaptı doncic 50 sayı atıp 8 asistte kaldı
İstatistik değil miydi o la4 oyuncu çift haneye ulaşır wonladı. 99₺
Hesaba baktım 99₺ geçmiş. O kazandı olarakİstatistik değil miydi o la
2 arkadasta vardı söyliyim sevinsinlerHesaba baktım 99₺ geçmiş. O kazandı olarak
Aynen ** ben dedim 4-5 tane rahat gelir piccler e gazap geldi 2 kere uzayan mac üst olmadiUlan hepsi losing mke...
1 biri daha gelseydi en az in 'dan ?Aynen ** ben dedim 4-5 tane rahat gelir piccler e gazap geldi 2 kere uzayan mac üst olmadi
Adam en kritik yerde lamelo ball i çıkarıyor nasıl bi mal koç tur bu adam son 2 dk çıkarılır mi1 biri daha gelseydi en az in 'dan ?
4 oyuncu çift haneye ulaşır wonladı. 99₺
ALLAH ALLAH NASIL OLUR YASabah Clippers -31,5 oynadım 31 de kaldı. 142-108 di 3 lük yedi bitti
** koyasin onun sen doncic mi kıl payı kacmisti seyler denAdam en kritik yerde lamelo ball i çıkarıyor nasıl bi mal koç tur bu adam son 2 dk çıkarılır mi