Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet kadircan4747 Hakkında

M Çevrimdışı

Mustafa(osmanb60)

Kayıtlı Üye
22 Tem 2021
416
Ozele cvp verecen mi
Dayı teşekkür ederim gerek yok vallah sağol var ol dediğim gibi ben bu diyolaglarin adamı değilim alacağımı istemeye bile utanıyorum sağol ihtiyaç hâlinde istedim akşam akşam dedin muhakkak bir açıklaması vardır gondemedin Veya gonderemedin şuan da da ihtiyacım yok çok şükür gerekte yok artık ?

moses Çevrimdışı

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
23 Haz 2021
3,974
Dayı teşekkür ederim gerek yok vallah sağol var ol dediğim gibi ben bu diyolaglarin adamı değilim alacağımı istemeye bile utanıyorum sağol ihtiyaç hâlinde istedim akşam akşam dedin muhakkak bir açıklaması vardır gondemedin Veya gonderemedin şuan da da ihtiyacım yok çok şükür gerekte yok artık ?
abi sen nasıl adamsın ya beni evlatlık al :)

kadircan4747 Çevrimdışı

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
18,239
Ne yapam sana osman elini mi opem sen bilin artik istesende yollamam

TÖMBELEKÇİ Çevrimdışı

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
29 May 2021
2,321
Şu benim cukkaları iadeyi ziyaret yapsana osmancım