- 17 Tem 2021
- 2,784
Ödülüm gelmiştir teşekkürler
Tamam da kanka cıkmayannlar kaos cıkarmsdı sen dua et ?Aynı şey dostum sonuncu çıkmışsın işte
salak mempis cyber 9 fark atar dedim 26-14 öndeydi 26-19 bitti 2 sayı atamadı salak takımŞimdi mandalina 30 tl işe GÖZ KANATAN kuponlarından birini oynayıp atar buraya
bizenesalak mempis cyber 9 fark atar dedim 26-14 öndeydi 26-19 bitti 2 sayı atamadı salak takım
Adam gizli gizli takip etmisŞimdi mandalina 30 tl işe GÖZ KANATAN kuponlarından birini oynayıp atar buraya
ben bazen hiç okumuyorum Allah okuyanlara sabır versin :dŞimdi mandalina 30 tl işe GÖZ KANATAN kuponlarından birini oynayıp atar buraya
Listesiyle birlikte 8 kişiye dagitildiNoldu 1 kişi cekiliodu
Yedeğe devr edildi ?Noldu 1 kişi cekiliodu
Yedek çekilmiş gerek kalmadı onaNoldu 1 kişi cekiliodu
Eydolu yanlışlıkla Listeye girdi onun yerine 1 yedeğe verilecek ödül dostumListesiyle birlikte 8 kişiye dagitildi
7 kişiye dağıtım yapıldı 1 kişi de listeci 8 kişi toplamda dağıtımlar yapıldı beyler.Eydolu yanlışlıkla Listeye girdi onun yerine 1 yedeğe verilecek ödül dostum
Adam meşgul dostum şimdi müsait oldu yazdık hata düzeltilecek biraz sabredelim@Saulalvarez senin hatab yüzünden saul kac saattir burda kafa patlattım o uyanık kımse ödülü alan onunda mk burdan cumleten iyi geceler.
Bizi bir sal abi yasalak mempis cyber 9 fark atar dedim 26-14 öndeydi 26-19 bitti 2 sayı atamadı salak takım