- 17 Tem 2021
- 1,770
Dnipro ya basMiyav 2 tane 1.90 oynadım 60 küsür verdi 100 cekersem cevikle sana 25 er atayimda bugün zor oynarım. Mk bi ara ufi oranı 4.75 falan oldu o zaman oynasam çekim olurdu
Dnipro ya basMiyav 2 tane 1.90 oynadım 60 küsür verdi 100 cekersem cevikle sana 25 er atayimda bugün zor oynarım. Mk bi ara ufi oranı 4.75 falan oldu o zaman oynasam çekim olurdu
Olmayan 100 ü 2 kişi 25 dagittim kalan 50 yide mi dagitayimBize yine kol saati ?
vallaha acayip sıkıntılardayım abi kazandımmı gidip atmden çekmeyi bilmiyom bir sonraki vurgunda aklımdasın söz yüksek oranlara fazla basamıyom korkumdanMuhsinle sen geçen kazanıp roll yaptınız bana iadeyi ziyaret yapmadınız küstum ikinize
Baaa neeee bende isterim ?Olmayan 100 ü 2 kişi 25 dagittim kalan 50 yide mi dagitayim
Geldimi çekimOlmayan 100 ü 2 kişi 25 dagittim kalan 50 yide mi dagitayim
Ne çekimi la çekim Paylaş bonusu ilk çevrim 2 li kombine o tuttu çekim yok daha olursa demiştimGeldimi çekim
Ölme eşeğim ölme ?Ne çekimi la çekim Paylaş bonusu ilk çevrim 2 li kombine o tuttu çekim yok daha olursa demiştim
Dnipro kaçtı 2.90 oranNe çekimi la çekim Paylaş bonusu ilk çevrim 2 li kombine o tuttu çekim yok daha olursa demiştim
Dayı kayıplarda cukkayı vurmuş anlaşılanKadiracannnn Kadiracannnn @kadircan4747 nerdesin kız ? ??
Hadi nerede cukkaKadiracannnn Kadiracannnn @kadircan4747 nerdesin kız ? ??
Dayı kayıplarda cukkayı vurmuş anlaşılan
Para cuuuuuu tinne kedi şimdilik olsa dükkan senin. Sabah deseydin kaybedecgime sana atardimHadi nerede cukka
he oyle dıyonnnnPara cuuuuuu tinne kedi şimdilik olsa dükkan senin. Sabah deseydin kaybedecgime sana atardim
Gelen kuponun devamini oynayamadim daha hanımın telefona elimi atamiyorum yarına oynarım artıkhe oyle dıyonnnn
peki mesaj nasıl atıyonGelen kuponun devamini oynayamadim daha hanımın telefona elimi atamiyorum yarına oynarım artık
Kendi telefonumdan atıyorum. Ama betco sitelere giremiyorumpeki mesaj nasıl atıyon