- 22 Tem 2021
- 1,065
Sen bu işlerin ustasisin ☺ben ona ne dedim ondan once 500 yaparim ?
Sen bu işlerin ustasisin ☺ben ona ne dedim ondan once 500 yaparim ?
kacinci siradasin benimki yaklasiyor kazanmaya ?Bu ilk elden kaybedecek izleyin
Bunlar sana düşman bilerek kasa bastirip kaybettirdiler bence küfür edelimyoast united geleni yiyor mk
1545kacinci siradasin benimki yaklasiyor kazanmaya ?
ferit yukseltme beni 1 kuponda kaybetmek istemiom rezil olucaz ?Sen bu işlerin ustasisin ☺
aramizda tam 1300 kisi var ?
Hahah karagumrukte 1 gol daha olmazsa bende ilk kupondan gümleyecem ☺ferit yukseltme beni 1 kuponda kaybetmek istemiom rezil olucaz ?
Aahhahahh bitmis kanka la bilginizden de ss attilar cik ugrasmaaramizda tam 1300 kisi var ?
vay ** ciktim o zamanAahhahahh bitmis kanka la bilginizden de ss attilar cik ugrasma
Cik cikvay ** ciktim o zaman
Şimdi şu lqfina bı sazan atlayıp destekten çıksa nasıl küfür edebileceğini tahmin ediyonmu ?Aahhahahh bitmis kanka la bilginizden de ss attilar cik ugrasma
bitmedimi la bonus ?Şimdi şu lqfina bı sazan atlayıp destekten çıksa nasıl küfür edebileceğini tahmin ediyonmu ?
Ghahahahahah sira ilerlemiyor abi muhabbet ediyor adamalrŞimdi şu lqfina bı sazan atlayıp destekten çıksa nasıl küfür edebileceğini tahmin ediyonmu ?
Ya sen o destek ciktiysan bütün forum messiyi miksin sen sazan adam değilsin ?bitmedimi la bonus ?
Bitfi bitti bende destekdeki ablaya küfür edip cikacam zatenbitmedimi la bonus ?
Bencede oda bizi avliyor ** djskskYa sen o destek ciktiysan bütün forum messiyi miksin sen sazan adam değilsin ?
hahahaha 163 den sevgilerle ?Ya sen o destek ciktiysan bütün forum messiyi miksin sen sazan adam değilsin ?
bi gelsin soverim knk az kaldi 150 ?Bitfi bitti bende destekdeki ablaya küfür edip cikacam zaten
Tüh be çıkmamış mikis yok beyler dağılın ???hahahaha 163 den sevgilerle ?