- 29 May 2021
- 3,851
sen nasıl istersen öle olsun D:d:dD:Aimar yağ baya pahali olmuş yemeklere belesten seni katsak olmazmi
sen nasıl istersen öle olsun D:d:dD:Aimar yağ baya pahali olmuş yemeklere belesten seni katsak olmazmi
Kızı hemen yargısız infaz yapmışsın. 10 freespin yazmasa tak engel yemiştiAz önce Kulisbet temsilci kız yazdi.metin bey son 1 haftada 1 yatırımız mevcut bir sorun mu var yazmış. Bende dedim sizene yahu benimi takip ediyorsunuz belki param yok belki yatırım yapmak istemiyorum metin bey sizi düşünüyorum belki sorun falan yaşamışsiniz beni düşünüyorsanız param yok bonus falan ekleyin dedim. Onun üzerine Kasım ayında yatırımı olana cumartesi gününe kadar sweet bonanza da geçerli 10 frespin eklenecek dedi salak kız şunu baştan söylesene
Yazdı ama yine engel şikayet ten yirrtamadiKızı hemen yargısız infaz yapmışsın. 10 freespin yazmasa tak engel yemişti
Lazım kral ??@EL MATADOR akşama listeci lazım mı
Hani o kadar çektin nerde roll ??Lazım kral ??
Çalışiyom lan kardas hep gec cikiyom bugun erken cikacam aksam takiliriz evdeyim ins kral bett kral ya bu arada 50 tl telafi bonusu eklemisler ??Hani o kadar çektin nerde roll ??
nerelerdesin sen laCekim verildi tişikkirlir
kanka yoğun tempo iş MKE gece gündüz farketmiyor Allah’a çok şükür bu zamanda yine de gidecek işimiz var fazla bakamıyorum baksam da sohbete giremiyorumnerelerdesin sen la
Allah yardimcin olsun bro dogrukanka yoğun tempo iş MKE gece gündüz farketmiyor Allah’a çok şükür bu zamanda yine de gidecek işimiz var fazla bakamıyorum baksam da sohbete giremiyorum
4 şekerli hemdeAz önce Kulisbet temsilci kız yazdi.metin bey son 1 haftada 1 yatırımız mevcut bir sorun mu var yazmış. Bende dedim sizene yahu benimi takip ediyorsunuz belki param yok belki yatırım yapmak istemiyorum metin bey sizi düşünüyorum belki sorun falan yaşamışsiniz beni düşünüyorsanız param yok bonus falan ekleyin dedim. Onun üzerine Kasım ayında yatırımı olana cumartesi gününe kadar sweet bonanza da geçerli 10 frespin eklenecek dedi salak kız şunu baştan söylesene
Hayırlı olsun4 şekerli hemde Ekli dosyayı görüntüle 9185
Şansını seveyim payfix attım4 şekerli hemde Ekli dosyayı görüntüle 9185
Atma benceŞansını seveyim payfix attım
O kadar uğraştık konu açtıkAtma bence
MuhhhggfaaBende sana attım . Ekli dosyayı görüntüle 9187
Komik olan ne ? 1 liram kalmadı. Adamlar 10 sn kala yalandan faul ile atış yaptıMuhhhggfaa
Geçmiş olsun dostumBugün bize kazanç yok. Ekli dosyayı görüntüle 9189