Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FreeSpin Kulisbet 10 Sweet Bonanza Freespin

Palaa Çevrimdışı

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
25 Eyl 2021
4,305
Babayiğit
Az önce Kulisbet temsilci kız yazdi.metin bey son 1 haftada 1 yatırımız mevcut bir sorun mu var yazmış. Bende dedim sizene yahu benimi takip ediyorsunuz:) belki param yok belki yatırım yapmak istemiyorum :) metin bey sizi düşünüyorum belki sorun falan yaşamışsiniz:) beni düşünüyorsanız param yok bonus falan ekleyin dedim. Onun üzerine Kasım ayında yatırımı olana cumartesi gününe kadar sweet bonanza da geçerli 10 frespin eklenecek dedi :) salak kız şunu baştan söylesene
Kızı hemen yargısız infaz yapmışsın. 10 freespin yazmasa tak engel yemişti

tungabey Çevrimdışı

tungabey

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
2,793
Az önce Kulisbet temsilci kız yazdi.metin bey son 1 haftada 1 yatırımız mevcut bir sorun mu var yazmış. Bende dedim sizene yahu benimi takip ediyorsunuz:) belki param yok belki yatırım yapmak istemiyorum :) metin bey sizi düşünüyorum belki sorun falan yaşamışsiniz:) beni düşünüyorsanız param yok bonus falan ekleyin dedim. Onun üzerine Kasım ayında yatırımı olana cumartesi gününe kadar sweet bonanza da geçerli 10 frespin eklenecek dedi :) salak kız şunu baştan söylesene :)
4 şekerli hemde Screenshot_2021-12-02-14-28-30-845_com.mi.globalbrowser.jpg