Odensin de bi kafam karıştı bu bakiyenin hemen çekilmesineÖzelden iletildi benim hesap 50 TL alti bakiye almıyor askıda kalıyor haberin olsun ??
Odensin de bi kafam karıştı bu bakiyenin hemen çekilmesineÖzelden iletildi benim hesap 50 TL alti bakiye almıyor askıda kalıyor haberin olsun ??
Cekim gelsinde foruma özel bisiler var aklımda kanka rahat olVayyyyyyyyyyy neyse öyle olsun
La olum en az 20 saatte öder zaten youwin yarın akşam görüşürüzCekim gelsinde foruma özel bisiler var aklımda kanka rahat ol
Dikkat et kendineLa olum en az 20 saatte öder zaten youwin yarın akşam görüşürüz
Hasi bakalım ??La olum en az 20 saatte öder zaten youwin yarın akşam görüşürüz
Herkesin hemen gidiyor ne alakaOdensin de bi kafam karıştı bu bakiyenin hemen çekilmesine
Beni unutmaman dilegiyke?Hasi bakalım ??
Benimde öyle olsunÖzelden iletildi benim hesap 50 TL alti bakiye almıyor askıda kalıyor haberin olsun ??
Önemli olan sorunsuz gelmesi. gelsinde 24 saatte gelsin.Hasi bakalım ??
Çekim geldi bi sure ortalıkta olmam sonra yine dönerim saygılar hahahha ??????????
Biliyorum kanka ya şaka yapıyorum para eridi bile mke 300 kaldı elimde kirik kirpik borçları gönderdim rahatladimKanka çektiğin miktar asgari ücret bile değil fazla şe yapma yani malum ülkede paranın değeride yok alım gücü 0
Biliyorum kanka ya şaka yapıyorum para eridi bile mke 300 kaldı elimde kirik kirpik borçları gönderdim rahatladim
300 ayirdim ?Senin yerinde olsam 500 kasa yapardım kalanı kendime ayirirdim
İns ??Senin yerinde olsam 500 kasa yapardım kalanı kendime ayirirdim
Hala ortalardasin amaÇekim geldi bi sure ortalıkta olmam sonra yine dönerim saygılar hahahha ??????????
Para ele geçti 2 dakikada unutuldukÇekim geldi bi sure ortalıkta olmam sonra yine dönerim saygılar hahahha ??????????
Benim ödül @Muric81 indirÇekim geldi bi sure ortalıkta olmam sonra yine dönerim saygılar hahahha ??????????