Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Lunabit Para Çekememe Sorunu

gustavo29 Çevrimdışı

gustavo29

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
1,510
Arkadaşlar, lunabet'in kardeş sitesi olduğu için bu forumda açıyorum başlığı, malum lunabet forumda sponsor. belki yardımcı olan biri çıkar.

Dün akşam lunabit228 sitesine payfix ile yatırım yaptım, kasayı 2500 lira yaptım. Çekim talebi verecektim yine aynı payfix yöntemiyle fakat şu hatayı aldım: Bu doğrulama metodu sizin için mevcut değildir

canlı destek doğru düzgün yardımcı olmuyor. altyapı inceliyor diyorlar. kısa süre içinde sonuçlanacak diyorlardı. şimdi 72 saat içinde sonuçlanacak diyorlar.

bu sorunu nasıl çözeriz?

A Çevrimdışı

Admin

Administrator
29 Eki 2021
17,696
Almanya
Merhabar öncelikle geçmiş olsun. Önceden vardı Lunabet ile bağlantıları ama şuanda herhangi bir bağlantıları yok bilginiz olsun.

gustavo29 Çevrimdışı

gustavo29

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
1,510
Güncelleme: sorun çözüldü, basit bir işlemmiş, telefon numarasını silmek yeterli oldu, 2fa açık kalmaya devam. ama varmış bi hayır bunda da. Çünkü kasayı baya artırdım ve çektim anında onaylandı 2 dk' da para hesabıma geldi.

Yanlış bilgiyi düzeltelim, lunabit ile lunabetin ilişkisi devam ediyor. Kardeş siteler yani. Ece hanım baya ilgilendi sorunumla sağolsun.

Lunabit taş gibi site. Artık başka sitede oynamam.

İyi günler herkese.

MANDALİNA Çevrimdışı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
12,996
Güncelleme: sorun çözüldü, basit bir işlemmiş, telefon numarasını silmek yeterli oldu, 2fa açık kalmaya devam. ama varmış bi hayır bunda da. Çünkü kasayı baya artırdım ve çektim anında onaylandı 2 dk' da para hesabıma geldi.

Yanlış bilgiyi düzeltelim, lunabit ile lunabetin ilişkisi devam ediyor. Kardeş siteler yani. Ece hanım baya ilgilendi sorunumla sağolsun.

İyi günler herkese.
Hayırlı olsun. Güle güle harca

James Çevrimdışı

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
3,173
Bataklıkta

İyi günler herkese.
Gözün aydin