- 16 Tem 2021
- 12,996
1 saat oldu yahu o ara güzelim maçlar kaçtı şimdi kaybettik iyimi şimdi 9 tl kayıp bonusla uğraş dur10 dk sabredemiyon hemen konu açıp anasayfayı kirletiyon mke.. bunun sebebi 3 gün ban..
1 saat oldu yahu o ara güzelim maçlar kaçtı şimdi kaybettik iyimi şimdi 9 tl kayıp bonusla uğraş dur10 dk sabredemiyon hemen konu açıp anasayfayı kirletiyon mke.. bunun sebebi 3 gün ban..
Bende 7 de ki basket maçlarını kaçıracam mke... İlk yarı üst olcak 3 maç vardi gitti maçlar1 saat oldu yahu o ara güzelim maçlar kaçtı şimdi kaybettik iyimi şimdi 9 tl kayıp bonusla uğraş dur
15-20 dakikaya geliyom 9 tl kayıp ile roll yapcaz liste sende hedef 100 1 kişi 25 sen 25deli deli D:dD
bugün bende böyle bir olay yaşamadım basket oynadım maç bitti öyle sonuçlandı çeyrek oynamıştımBende 7 de ki basket maçlarını kaçıracam mke... İlk yarı üst olcak 3 maç vardi gitti maçlar
Vbet premier lig basketin gözünü seveyim ya. Adamlar tam üstcü sevdalısıbugün bende böyle bir olay yaşamadım basket oynadım maç bitti öyle sonuçlandı çeyrek oynamıştım
valla ben onun kadın ligine oynadım ilk çeyreğine 500 bastım 36.5 üstten 16-15 bitti deplasmanda net favori idi şike döndüVbet premier lig basketin gözünü seveyim ya. Adamlar tam üstcü sevdalısı
Karılara oynamıyom da oğlanları çok iyivalla ben onun kadın ligine oynadım ilk çeyreğine 500 bastım 36.5 üstten 16-15 bitti deplasmanda net favori idi şike döndü
bi çeyrek 65 attılarkını gördümKarılara oynamıyom da oğlanları çok iyi
Atıyolar aga atıyolar.. bide 10 dakika oynuyolar. Nba de çıkmayan sayı bunlarda çıkıyorbi çeyrek 65 attılarkını gördüm
kimse yok sakinAtıyolar aga atıyolar.. bide 10 dakika oynuyolar. Nba de çıkmayan sayı bunlarda çıkıyor
Roll yok ondankimse yok sakin
sanki iftar olmuşta millet yemeğe gitmiş gibiRoll yok ondan
Ne oldu
birşey olmadı dayı ses ver dedikte aktifmişsinNe oldu
Benimkini satayım???@Admin gold üyeliğimi geri alsam.
ben alırım şimdi kendime bi tane goldBenimkini satayım???
69 çıktı 15 saniye de 9 sayı attılar **bi çeyrek 65 attılarkını gördüm