Vay mke youwinden millet milyarlari vurdu be
100 freebet 200 spin kazandik yarın bakalım bı 5 k da ben cekicem kredinin günü geldi ??Vay mke youwinden millet milyarlari vurdu be
Şov la işimiz olmaz yavrum bizim görsem niye yazayım...ödülümü almışım zaten .....Mk sende şow yapma bir saattir burda adam yeni yaziyon once aklin nerdeydi??
O mac cok para daagitti ellam?lan mk bu nedir halen sonuclanmadı
Çekersen ödülümü vermezsen Parana el koyarlar ins odemezler mk ???100 freebet 200 spin kazandik yarın bakalım bı 5 k da ben cekicem kredinin günü geldi ??
Bir kaç kişi var oynaşmak istiyorlar kaşıntıları varmış@Rooster kim olm bu ban manyağı olan habire multi aciyor???
Benim Parama çökmek azraille kumar oynamaya benzer ??Çekersen ödülümü vermezsen Parana el koyarlar ins odemezler mk ???
Birakin gelsin hele gel gel rahat rahat küfür ediyoz bari ??Bir kaç kişi var oynaşmak istiyorlar kaşıntıları varmış
Dayı duymasın ?????Benim Parama çökmek azraille kumar oynamaya benzer ??
Benim kdr zeki guzel multi acan yok ipi abd almanya gosteriyom mk??Bir kaç kişi var oynaşmak istiyorlar kaşıntıları varmış
Dayına dayıyim ???? telefon aldı mı o gormeisn ????Dayı duymasın ?????
Aferin sana 'lı pekiyiBenim kdr zeki guzel multi acan yok ipi abd almanya gosteriyom mk??
18.ile 36 yaş arası cinsiyeti kadın olanları bana havale edin gerisini siz alın oynaşın ???? 50 yaşından buyukleri @Muric81 e havale edin ?Bir kaç kişi var oynaşmak istiyorlar kaşıntıları varmış
SS aldım ??? telefon aldı bugün konuştum hatta...Dayına dayıyim ???? telefon aldı mı o gormeisn ????
???? iyiydi18.ile 36 yaş arası cinsiyeti kadın olanları bana havale edin gerisini siz alın oynaşın ???? 50 yaşından buyukleri @Muric81 e havale edin ?
Şekerim düştü gece şekeri var mı ?????? iyiydi
Olsa da yesek ya ?Şekerim düştü gece şekeri var mı ??