Hiç takip etmeyin 2-2 olur sonra 9-11 alırız
Çevrimdışı WustelerK Kayıtlı Üye T.C Onaylı 17 Tem 2021 961 14 Ara 2021 #101 Hiç takip etmeyin 2-2 olur sonra 9-11 alırız
Çevrimdışı maldives Kayıtlı Üye T.C Onaylı 29 Eki 2021 1,360 maldivler 14 Ara 2021 #118 muhsinovi' Alıntı: Geçen bi basket oynadım 3 kere uzadı *** maç 8 de başladı 12ye doğru bitti ara vere vere Genişletmek için tıkla ... Bende geçen hafta milwaki ye oynadım 8.5 handi yemez 500 attım 900 veriyor maç uzadı. son hücum top milvakide 7 farkla geride 8 saniye kalmış maç bitmiş yani atsada atmasada benim kupon geliyor topu pota atından oyuna sokarken topu elinden kaçırıp potanın o dikdörtgen yerine çarptırdı mal sonra geri eline aldı öyle olunca rakibe geçiyormuş top rakip aldı sayı attı 9 farkla bitti dondum kaldım mk
muhsinovi' Alıntı: Geçen bi basket oynadım 3 kere uzadı *** maç 8 de başladı 12ye doğru bitti ara vere vere Genişletmek için tıkla ... Bende geçen hafta milwaki ye oynadım 8.5 handi yemez 500 attım 900 veriyor maç uzadı. son hücum top milvakide 7 farkla geride 8 saniye kalmış maç bitmiş yani atsada atmasada benim kupon geliyor topu pota atından oyuna sokarken topu elinden kaçırıp potanın o dikdörtgen yerine çarptırdı mal sonra geri eline aldı öyle olunca rakibe geçiyormuş top rakip aldı sayı attı 9 farkla bitti dondum kaldım mk