Fransalarını skm ya atsanıza amke
O kım adı ne ozelden yaz reis ??O değilde bir tane gevşek var diğer tarafta konu aciyor orayı övüyor yalakalık yapıyor yalıyor.sonra da farkettim ki buraya gelmiş cukka kovalıyor gevşek vurdumu birşeyler ortadan kayboluyor adi serefsiz
Boyle yazdinizda isimde verceksinizO değilde bir tane gevşek var diğer tarafta konu aciyor orayı övüyor yalakalık yapıyor yalıyor.sonra da farkettim ki buraya gelmiş cukka kovalıyor gevşek vurdumu birşeyler ortadan kayboluyor adi serefsiz
Ya abi isim verin ya sıkerim forumuda frasaninda isim verin ki böyle adamlara liste vermeyin glcbey Amca daha niceleriO değilde bir tane gevşek var diğer tarafta konu aciyor orayı övüyor yalakalık yapıyor yalıyor.sonra da farkettim ki buraya gelmiş cukka kovalıyor gevşek vurdumu birşeyler ortadan kayboluyor adi serefsiz
kesinlikle dogruBoyle yazdinizda isimde verceksiniz
Veriyoz iste glcbey AmcaBoyle yazdinizda isimde verceksiniz
konuyu kapatinda rol poku cikmasin adama ayip oluyorVeriyoz iste glcbey Amca
Amca glcby miVeriyoz iste glcbey Amca
Ya dayı yeter da konuyu kapat hep biz kapatıyoruz konuyu senin whatsap var emre Muhsin telgram var diğer arkadaşlarda ulaşırım bi şekilde skrim forumunu yakonuyu kapatinda rol poku cikmasin adama ayip oluyor