- 16 Tem 2021
- 18,239
Ne gelen ne soran varÖdülüm geldi teşekkurler babayiğit. Kesene bereket @EL MATADOR
Ne gelen ne soran varÖdülüm geldi teşekkurler babayiğit. Kesene bereket @EL MATADOR
Sagol dost odul geldi keseye bereket@moses senle birlikte 3 kişilik donderdım Fatih 75 gonderdım
Ne geleni bekle ne soranı dinle dayıNe gelen ne soran var
Puc metefeMefeteye bak mke para gelirken 1 tl kesmiş. Hesaba attım yine 1 tl ücret diyor. 2 tl hopp kendi kasasına aldı ibneler
Paparadan ziraat e çekiyorum trink hemen hesapta ziraatten payfixe atıyorum trink payfix te*** 10 dk oldu akbank hesabıma gönderdim para gelmedi. İbneler daha 23 tl gönderemiyor mke hesaptan hesaba
Akbank ile bendede aynı papara payfix anında 5 dk içinde işlem gerçekleşiyor. Bu mefete harbi ibne teşkilatPaparadan ziraat e çekiyorum trink hemen hesapta ziraatten payfixe atıyorum trink payfix te
Mete fe pismanlik tirAkbank ile bendede aynı papara payfix anında 5 dk içinde işlem gerçekleşiyor. Bu mefete harbi ibne teşkilat
Sence??Liste de olupda atmadığım kım kaldı muricden baska ?
Dayı dur sana donecem ufakları halledım ???Sence??
Bu mefete milletin başını ağrıtacak kullanmayin değişik metodlara geçinAmke mefetesi hesaba dusmedi daha para
Benımki hala gecmedı25dk da geldi banka hesabına para ***