noooooooolduuuuu gol attırdım baksamu dayı sana burdan ekmek çıkmaz
noooooooolduuuuu gol attırdım baksamu dayı sana burdan ekmek çıkmaz
komutan aniden gelince söyleyemiyorum reis elimde olsa zaten bildiririm :/Neyse devam kardeşim ama işin cıktıgında söyle
lan yürü git sen gittin gol geldinoooooooolduuuuu gol attırdım bak
Askerdemısınkomutan aniden gelince söyleyemiyorum reis elimde olsa zaten bildiririm :/
evet reisAskerdemısın
kamutanım de roll var a mına koydurtma de yıldızı yoksa tabikomutan aniden gelince söyleyemiyorum reis elimde olsa zaten bildiririm :/
Sıradaki parça o şimdi asker @Royal King kardeşimize gelsin Hayırlı teskerelerkomutan aniden gelince söyleyemiyorum reis elimde olsa zaten bildiririm :/
Nerde yapıyonevet reis
2 yıldız :/kamutanım de roll var a mına koydurtma de yıldızı yoksa tabi
şartı falan vardır belki sor , etkinlige katılmış unutturmuşsundurBeyler kolay gelsin rastgele. Ya bir şey soracagim. Betexper sitesine girdim öyle bi rastgele bi baktim ana hesapta 30 tl var ***. Nedir acaba canliya sorayim mi sizce oynayayim mi direkt ne dersiniz?
sağolasın dostum teşekkür ettim?Sıradaki parça o şimdi asker @Royal King kardeşimize gelsin Hayırlı teskereler
o zaman skebilir reis astsub falansa tokatlardık ama 2 yıldız sıkıntı2 yıldız :/
Bol şanslarBuda gelsin hadi bakalım
Beyler kolay gelsin rastgele. Ya bir şey soracagim. Betexper sitesine girdim öyle bi rastgele bi baktim ana hesapta 30 tl var ***. Nedir acaba canliya sorayim mi sizce oynayayim mi direkt ne dersiniz?
bölük komutanımız delinin önde gidenio zaman skebilir reis astsub falansa tokatlardık ama 2 yıldız sıkıntı