- 16 Tem 2021
- 9,323
Ne dügünüKanka gülme ciddi yani dugunde öldü diye tahmin ediyorum tamam kesin değil ama hislerim o yönde maganda kursununa gitti rahmetli
Ne dügünüKanka gülme ciddi yani dugunde öldü diye tahmin ediyorum tamam kesin değil ama hislerim o yönde maganda kursununa gitti rahmetli
Düdükledi falan ayıp oluyor amaKanka sevmezdim o arkadaşı ama son zamanlarda iyi gibiydi Birinimi düdükledi la
Baştaki m yi küçük yap bu arada geçende söyledimDüşünmen yeter Abe hayran
Hasktr o şanslı kişi senmisin bro geçmiş olsun valla haberim yoktuDüdükledi falan ayıp oluyor ama
Bak adimi calmayin @Cole3839 nerdesin yhawMosesmiokim yap ya da mosesyazyeter yap
@Admin baştaki m küçük moses ? teşekkürlerBaştaki m yi küçük yap bu arada geçende söyledim
Hay amsnahhshahdhahsahsMosestekimza yap
Öbür cenabet kim çıkmayan@Admin baştaki m küçük moses ? teşekkürler
Kaç gitti@Admin baştaki m küçük moses ? teşekkürler
Aha şimdi oldu çıkmazsa yüzüme tükürYok Çok bi para değil mühim olan parada değil mühim olan bu cümledensonra 3 4 hafta kayip olması Ekli dosyayı görüntüle 1299
Güzel nick bulana 30 tl payfix@Moses bi nick buldum efsane yaparsa
Sendemi ***Güzel nick bulana 30 tl payfix
Hahaha şaka biyana bir müddet daha takılalım böyle zaten trendyolda ise baslicam kurye aylık 10 k ?
La basladim zaten ahhaha ?istedigim zaman calisiyorum mola aliyorum felan suan 6 gun kapattimGüzel nick bulana 30 tl payfix
Hahaha şaka biyana bir müddet daha takılalım böyle zaten trendyolda ise baslicam kurye aylık 10 k ?
Belki telefonu sattıYok Çok bi para değil mühim olan parada değil mühim olan bu cümledensonra 3 4 hafta kayip olması Ekli dosyayı görüntüle 1299