- 17 Tem 2021
- 1,260
adam haklı ben forum kurallarına uymak ıstedım sadece hata bende@Sosa72 kardesim tamam olmuşla ölmüşe çagre yok gecmis gitmis bida zaten konu sahibine sormadan kimse bisey yapmaz tahminimce bende dogru bulmuyorum .
adam haklı ben forum kurallarına uymak ıstedım sadece hata bende@Sosa72 kardesim tamam olmuşla ölmüşe çagre yok gecmis gitmis bida zaten konu sahibine sormadan kimse bisey yapmaz tahminimce bende dogru bulmuyorum .
Ödül geldi kesene bereket daim olsun kazancınZenci senin parayı napiyoz söyle boşver tekrar çeksek öbür arkadaşlarında gönlü olmicaktı bu işin sonu gelmez beyler Allah için hepi topu 10 15 lira telafi ederiz
@zencii para senin hakkin al oyle buna saliyim felan yapma olmus bitmis iyi gclrZenci senin parayı napiyoz söyle boşver tekrar çeksek öbür arkadaşlarında gönlü olmicaktı bu işin sonu gelmez beyler Allah için hepi topu 10 15 lira telafi ederiz
Ben forumu bırakıyorum ***Ben dedim donusum felaket olucekkk herkez kan kusucak kan @moses kasayi bana vermedi ondan oldu hep ?
Kurye işine gircemBen forumu bırakıyorum ***
deme oyle kafami duvara vurur parcalarimi kendimk bak simdiiiiiiBen forumu bırakıyorum ***
Alamiyo iste kanka paparasi yok??@zencii para senin hakkin al oyle buna saliyim felan yapma olmus bitmis iyi gclr
10k vurdun sen heralde bide kanka nerde yasionki yapicanKurye işine gircem
@zencii o zaman benim olsunAlamiyo iste kanka paparasi yok??
Şuan saçmalıyorsun knka ayıp mk@muhsinovi benim payı @Sosa72 yolla
Gel gel yamacima soylee ?Neyse beyler bu forum güzel eğlenceli bir 10 TL var bakalım 100 yapabilecek miyim gelirim birazdan?
Yaparsan gel ama bak tamammi bekliyom?Neyse beyler bu forum güzel eğlenceli bir 10 TL var bakalım 100 yapabilecek miyim gelirim birazdan?
tm agam k.bakmayınŞuan saçmalıyorsun knka ayıp mk
Parasında değilim çekiliş yapan kişi dikkat etssinn diyorum sadece kimseninn hakkına girmesin
Dağıtımcı ne demisse o @zencii
birazdan gelir max 5dkYaparsan gel ama bak tamammi bekliyom?
ben sadece forum sartına uymak ıstedım belkı unutmustur dıeŞuan saçmalıyorsun knka ayıp mk
Parasında değilim çekiliş yapan kişi dikkat etssinn diyorum sadece kimseninn hakkına girmesin
Dağıtımcı ne demisse o @zencii
Bende listedeyim ama?@zencii o zaman benim olsun
Ist10k vurdun sen heralde bide kanka nerde yasionki yapican
ıns telafı yaparız k.bBende listedeyim ama?
he al yap o zaman bro vakit gecmeden taksitle al