- 2 Haz 2021
- 6,809
kanka bende gelebilirmiyim bak 27tl yi okuyup ufleyip yolla 12 13 oran denicem gelirse geleni 2 orana basip bitircem ona gore ?Sen bilin birak duygusallığı al belki katlarsin bak ben sans parasi ile geldim bu noktaya
kanka bende gelebilirmiyim bak 27tl yi okuyup ufleyip yolla 12 13 oran denicem gelirse geleni 2 orana basip bitircem ona gore ?Sen bilin birak duygusallığı al belki katlarsin bak ben sans parasi ile geldim bu noktaya
Fayfix atildiGs macinda demin mucize oldu resmen mk 38, 5 tac demistim son 15 dk 19 tane lazımdı tam 19 girdi
??Gs macinda demin mucize oldu resmen mk 38, 5 tac demistim son 15 dk 19 tane lazımdı tam 19 girdi
He bi sen eksiktin?Fayfix atildi
Ok gittim benHe bi sen eksiktin?
Kadayıf yiyecez daha askim?Ok gittim ben
Nasil yani kac kisi yazdik ya olm konuya@Muric81 karar verdin mi kaç kişiye olacağına? ??
Hangi sayfaya yazdın görmedimNasil yani kac kisi yazdik ya olm konuya
neinNasil yani kac kisi yazdik ya olm konuya
Listenin hepsine verdim iki kisi haricHangi sayfaya yazdın görmedim
Çekim geldi miListenin hepsine verdim iki kisi haric
Muric diye yazılır ADAM diye okunur askjsdkasnListenin hepsine verdim iki kisi haric
Yok usta bekliyorumÇekim geldi mi
2 ye kadae yollasinlar kanka maclarim var soyledeYok usta bekliyorum
Sıkıntı yok Acun atarım gelince@Veyselimyo usta attım ben sana. Uyuyakalırsam diye söyledim haberin olsun
Neyse pin yaniltmadi yine soruny çözdüler sukurPara odendi diyor ortada para yok mk?? onu bekliyoruz ne olacak bakalım