- 16 Tem 2021
- 12,996
her lahmacuna girmek kolay degilİlla her poka maydanoz olacan meto??
her lahmacuna girmek kolay degilİlla her poka maydanoz olacan meto??
Acıktım lo?her lahmacuna girmek kolay degil
Tam bir şairhane bir söz ?her lahmacuna girmek kolay degil
valla sen dedinde benimde aklıma takıldı sabah sabah çayla ne güzel giderdiAcıktım lo?
Lahmacun mu??valla sen dedinde benimde aklıma takıldı sabah sabah çayla ne güzel giderdi
hahahhahaahhaTam bir şairhane bir söz ?
vallahi çay lahmacun çok güzel gidiyor hiç yemedin sanırımLahmacun mu??
Yuhhhh sabahın köründevallahi çok güzel gidiyor hiç yemedin sanırım
Nasıl bi mide var sende?vallahi çay lahmacun çok güzel gidiyor hiç yemedin sanırım
ooooooooo sendede hiç damak tadı yok sabah ciger kavurma yiyenlere ne demeliYuhhhh sabahın köründe
Metin abimizin nereli olduğunu bilmiyorum ama sabah sabah diyarbakır kültürü kabardı ?Yuhhhh sabahın köründe
Ondan sonra sabahtan akşama kadar damacana suyla geziyorlar ?ooooooooo sendede hiç damak tadı yok sabah ciger kavurma yiyenlere ne demeli
O tamam bende yerim ana lahmacun biraz ağır değilmiooooooooo sendede hiç damak tadı yok sabah ciger kavurma yiyenlere ne demeli
sabah sabah sıcak antep ciger kavurması olsaydıda yeseydiniz agzınızın suyu akardıMetin abimizin nereli olduğunu bilmiyorum ama sabah sabah diyarbakır kültürü kabardı ?
AntepMetin abimizin nereli olduğunu bilmiyorum ama sabah sabah diyarbakır kültürü kabardı ?
Urfa?sabah sabah sıcak antep ciger kavurması olsaydıda yeseydiniz agzınızın suyu akardı
yok be ne agırı cigerden falan daha hafifO tamam bende yerim ana lahmacun biraz ağır değilmi
Daha yemeden aktı inanılmaz ? bu ciğer bir harika ?ooooooooo sendede hiç damak tadı yok sabah ciger kavurma yiyenlere ne demeli
Senin dalağını skim Aksaray’a gidip ciğer yicem şimdi canım cekti ***???Daha yemeden aktı inanılmaz ?
bu bildiğin şiş ciger degil antepte hemen hemen her kebapcıda olur tencerede yapılır