Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı Muric81 / Gelirse Dağıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARTİZZ DAYI Çevrimdışı

ARTİZZ DAYI

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
19 Ağu 2021
1,279
ırak
Bu adamlık tasyalanların sonu hep böyle oluyo 2019 dan beri forumdayım çok şükür tek ifşam açılmadı Günü geçmedeb herkese borcumu verdim borç namustur
haklısın bende en eskilerdenim benimde su an 1 kaç kişiye borcum var ama yokluktan veremiyorum bide sürekli irtibat halindeyim ama sallamamak mesajlara cevap vermemek yada borcun varken gidip 2400 yatırım yapıp bilet almak ne kadar karakter onu çözemiyorum

Lider Çevrimdışı

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
536
İstanbul
haklısın bende en eskilerdenim benimde su an 1 kaç kişiye borcum var ama yokluktan veremiyorum bide sürekli irtibat halindeyim ama sallamamak mesajlara cevap vermemek yada borcun varken gidip 2400 yatırım yapıp bilet almak ne kadar karakter onu çözemiyorum
Bana borç veririmisin

kadircan4747 Çevrimdışı

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
18,239
Zafer cvp versin param yok desin mesele biter?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...