- 17 Tem 2021
- 964
en son bu gece guvendım şansıma fneer alanya 10ç kaldım 400 alıcam dedım şoklamıyım alanyayı dakka 80 cepde var 30 tl şoklasam yıne 400 alırımDDDDDDDDDDDDD ben de işe yaramıyor oSansina guvenmeyi öğren bro baya zevkli?
en son bu gece guvendım şansıma fneer alanya 10ç kaldım 400 alıcam dedım şoklamıyım alanyayı dakka 80 cepde var 30 tl şoklasam yıne 400 alırımDDDDDDDDDDDDD ben de işe yaramıyor oSansina guvenmeyi öğren bro baya zevkli?
?? Ne ayibi la neressi ayippAyıp ayıp ?
DDDDDDDDDDDDD
Fenerin bu maci yenemeyecegini adim gibi biliyordum senin yerinde olsam kesin 02 alirdim kafam rahat izlerdimen son bu gece guvendım şansıma fneer alanya 10ç kaldım 400 alıcam dedım şoklamıyım alanyayı dakka 80 cepde var 30 tl şoklasam yıne 400 alırımDDDDDDDDDDDDD ben de işe yaramıyor o
Ayıbın yolu kayıp?? Ne ayibi la neressi ayipp
baba adamlar 72.dk attı ilk sutu bırak ya alanyaFenerin bu maci yenemeyecegini adim gibi biliyordum senin yerinde olsam kesin 02 alirdim kafam rahat izlerdim
Son kornerde arkada 4 adam boştu Alanya'da ciddi ciddi ali Koç'un iddaa oynadığını düşünmeye başladım geçmiş olsun bu aradaen son bu gece guvendım şansıma fneer alanya 10ç kaldım 400 alıcam dedım şoklamıyım alanyayı dakka 80 cepde var 30 tl şoklasam yıne 400 alırımDDDDDDDDDDDDD ben de işe yaramıyor o
Ben kaçtım bro hadi görüşürüzAyıbın yolu kayıp
Görüşürüz kanka allaha emanetBen kaçtım bro hadi görüşürüz
Atsaydi kanka fener niye atmadı o zamana kadar?? adam ilk sutu atti ama golu inceleyince guzel gol defans arkasina top guzel pas ve golbaba adamlar 72.dk attı ilk sutu bırak ya alanya
Mac istesek verırmı baskan?kupon yaparızSon kornerde arkada 4 adam boştu Alanya'da ciddi ciddi ali Koç'un iddaa oynadığını düşünmeye başladım geçmiş olsun bu arada
fenerbahçeden cektıgımı gerçekten hıc bı takımdan cekmedım 3 sene evvel ümranıde oturuyorum ümranıyeyle evınde kupa macı var handıkap oynamıstım kötu gıdıyordu o zaman fener de baya basıyoduk o ara tabı calısıyorum 1 0 bıtmıstı yıne 4500 e mal olmustu 4lu kombın son macıydı hatta iş cıkış saatime denk gelmıstı 8de otobusden inmiş 1 saat sonra eve dönerım demıs macı ızlemıstımSon kornerde arkada 4 adam boştu Alanya'da ciddi ciddi ali Koç'un iddaa oynadığını düşünmeye başladım geçmiş olsun bu arada
Son 6 maçta 4 galibiyeti var Alanya'nın fenere karşı haftaya konya bu feneri 3 Luk eder direk Konya'ya verbaba adamlar 72.dk attı ilk sutu bırak ya alanya
Geçmiş olsunfenerbahçeden cektıgımı gerçekten hıc bı takımdan cekmedım 3 sene evvel ümranıde oturuyorum ümranıyeyle evınde kupa macı var handıkap oynamıstım kötu gıdıyordu o zaman fener de baya basıyoduk o ara tabı calısıyorum 1 0 bıtmıstı yıne 4500 e mal olmustu 4lu kombın son macıydı hatta iş cıkış saatime denk gelmıstı 8de otobusden inmiş 1 saat sonra eve dönerım demıs macı ızlemıstım
He birde konya var aboooo vey fenerin haline vayySon 6 maçta 4 galibiyeti var Alanya'nın fenere karşı haftaya konya bu feneri 3 Luk eder direk Konya'ya ver