- 17 Tem 2021
- 3,072
Hiç Baskana maddi anlamda takımı düzeltiyoruz diye güvenmeyin ne zaman takımdan gider o zaman bakın maddi duruma Beşiktaş transfer rekorları kırdı nagmalup çıktı Gruptan Fikret orman bıraktığında borç batağındaydi takım
Hemen azizci olacakValla bende unutmam hic ama olurda donerse bu kocu svunanlar ne halt yıyecek cok merak ediyorum
Sonradan cıkıyor kokusu başkanHiç Baskana maddi anlamda takımı düzeltiyoruz diye güvenmeyin ne zaman takımdan gider o zaman bakın maddi duruma Beşiktaş transfer rekorları kırdı nagmalup çıktı Gruptan Fikret orman bıraktığında borç batağındaydi takım
bızede gec geIırbeyler herkese attım da 1 kişi kactı gözümden 9 TANE OLUNCA
GECMEYEN YAZSIN PARASI BENDE
Bana gelmemiş başkanbeyler herkese attım da 1 kişi kactı gözümden 9 TANE OLUNCA
Aynen öyle Ali koç zaten bir tane kupa alamadı birde giderken daha kötü bir şekilde bırakırsa takımı fenerin en kötü başkanı olaraktan tarihe geçerSonradan cıkıyor kokusu başkan
Banada attın mı yuribeyler herkese attım da 1 kişi kactı gözümden 9 TANE OLUNCA
Dostum banada düşmemis biraz bekleyelim düşmeyen yazar sana bencebeyler herkese attım da 1 kişi kactı gözümden 9 TANE OLUNCA
Adamın daha 2 cılıgı yok kupa dıon senAynen öyle Ali koç zaten bir tane kupa alamadı birde giderken daha kötü bir şekilde bırakırsa takımı fenerin en kötü başkanı olaraktan tarihe geçer
bana mutu 7 gece attı 24 gece geldidurun beyIer gec gecıyor bıraz bekleyın
Cidden adam ilk senesinde küme düşüyordu takımı ???Adamın daha 2 cılıgı yok kupa dıon sen
oyIe dostum bu ara oyIe payıx cok ısIe yapınca freud dıyorbana mutu 7 gece attı 24 gece geldi
arka arka gönderim yaptıysa payfix freud a takılmış olabilir gönderende belge isterselerdurun beyIer gec gecıyor bıraz bekleyın
Valla keşke düşseydi belki kovarlardı ama yok Mesut geldi herkes herseyi unuttu bu sene şampiyon olmazsa ne yapacak onu merak edıyorumCidden adam ilk senesinde küme düşüyordu takımı ???
aynen buyuk ıhtımal mail geIır bırazdanarka arka gönderim yaptıysa payfix freud a takılmış olabilir gönderende belge isterseler