- 19 Tem 2021
- 2,726
Oha baktim da Tanzanyali adiyla bi forumu kötülüyor diger tarafta. Adminlere sallıyor borç istediler falan filan diye2.
25 benim olsun dediğin kişi
ilyası benim kadar seven sayan yoktu ama son dönem cidden sacmaladı
Oha baktim da Tanzanyali adiyla bi forumu kötülüyor diger tarafta. Adminlere sallıyor borç istediler falan filan diye2.
25 benim olsun dediğin kişi
ilyası benim kadar seven sayan yoktu ama son dönem cidden sacmaladı
Sana şöle diim burada oraya sallıo orada buraya kendini erişilmez sanıo???Valla ben bilmiyorum olayin detayini ne olmus ne bitmis tam bilmiyorum hatta o konularada girmek istemiyorum uzak duruyom hararetli olaylardan
Daha demin konuda karsilaktik saksocu cevikle ?Sana şöle diim burada oraya sallıo orada buraya kendini erişilmez sanıo???
Sakso deme de?Daha demin konuda karsilaktik saksocu cevikle ?
Valla knka ona dedim eski mevzulari karistirma yakismaz diye ben diyecegimi dedim kimsenin ne babasi ne anasiyim herkes bildiğini yapar . Eski mevzular eskide kalmali ben hep oleyim geçmişi birinin yuzune vurmam hos olmadi son olaylar ne desek arada kaliriz o yüzden herkesin hakkinda hayırlisiSana şöle diim burada oraya sallıo orada buraya kendini erişilmez sanıo???
Birinin karekterini ölçmek istiyosan ona para ver demişler anladınnnnn?Valla knka ona dedim eski mevzulari karistirma yakismaz diye ben diyecegimi dedim kimsenin ne babasi ne anasiyim herkes bildiğini yapar . Eski mevzular eskide kalmali ben hep oleyim geçmişi birinin yuzune vurmam hos olmadi son olaylar ne desek arada kaliriz o yüzden herkesin hakkinda hayırlisi
Valla ben bilmem neyin ne olduğunu ama şunu da diyim sen biriyle kotuysen bende olmak zorunda değilim neresi olursa olsun reelde de geçerli buBirinin karekterini ölçmek istiyosan ona para ver demişler anladınnnnn?
Ne alaka şimdiulan redooo yine mi haklı çıktın
çevik adına konuşmuyorum bazılarını gördüm de burda kralcıydı diğer yerde hıyarcı olmuş ?Ne alaka şimdi
Ben kimseyle kötü değilim olmam da örnek verim birinin bana borcu var 10 gündür foruma girmio ama orada cirit atıo ona tek kelime bile yazmadım?Valla ben bilmem neyin ne olduğunu ama şunu da diyim sen biriyle kotuysen bende olmak zorunda değilim neresi olursa olsun reelde de geçerli bu
Çevik dogrulari soyledim bana saldiriyordu diger forumda hahaha baktim curio ya osbir cekiyordu en son agzina almis ??Ne alaka şimdi
Çok değişik konular var sen burdan uzak kaldın redo haklı çıktığın falan yok.ulan redooo yine mi haklı çıktın
Sayin modum kusura bakmayinDodooooooo?
muhso haklıyım birkaç kişi için uzaklaştım ben burda küfür yiyorduk onu savunuyordu bazıları şimdi diğer yerde onlara herif giydiriyor ?Çok değişik konular var sen burdan uzak kaldın redo haklı çıktığın falan yok.