- 16 Tem 2021
- 18,239
Bu küfür sayılırmı samu?Yatın uyuyun yav
Bu küfür sayılırmı samu?Yatın uyuyun yav
Önce gönder sonra etmezsem namerdimKüfür et 30 tl???
Yani duruma göreBu küfür sayılırmı samu?
Forum kurallarinin 77 maddesi ne göre Forum kullanıcılarına emir verme ve üstünluk kurmaya çalışmak tan ban yemeye mahkum birakilabilir....Bu küfür sayılırmı samu?
Dayı gene hastaneden kaçmış yetkililere haber salllForum kurallarinin 77 maddesi ne göre Forum kullanıcılarına emir verme ve üstünluk kurmaya çalışmak tan ban yemeye mahkum birakilabilir....
HıForum kurallarinin 77 maddesi ne göre Forum kullanıcılarına emir verme ve üstünluk kurmaya çalışmak tan ban yemeye mahkum birakilabilir....
Aha yalan sctım şimdi şarap çanağına bannnn?Dayı ödülüm geldi teşekkürler
@tungabey adana ya da bakırköy ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'nde tanıdığın falan var mı yetkili birileri olması lazım
???@tungabey adana ya da bakırköy ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'nde tanıdığın falan var mı yetkili birileri olması lazım
ilacını da almamış bugün yandikkjj@tungabey adana ya da bakırköy ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'nde tanıdığın falan var mı yetkili birileri olması lazım
Zaten Bakırköy’deyim?Hiç sasirma @Samurai1 sen dedin bakırköy e ulasmak lazım diye. Dayi kaçmış dedin
burdan ban at telden tacize devamke ?Aha yalan sctım şimdi şarap çanağına bannnn?
Ordan da engel?burdan ban at telden tacize devamke ?
Ana ne oldu la bana?Ordan da engel?
Rahatladım ?Ahanda rütbe tenzili
Sonunda olacağı budurRahatladım ?
Şimdi admin olacam?Ahanda rütbe tenzili