- 16 Tem 2021
- 18,239
Yapmaz tenezzül etmezDostum zamanında burdan 3000 çekim yaptım adamlar 3 hafta önce özel orsn açtılar herkesin çekimini yolladılar bu sitenin dolandırıcı oldunu düşünmüyorum senin ana paran 200 TL 4800 kazancı neyde yaptın
Yapmaz tenezzül etmezDostum zamanında burdan 3000 çekim yaptım adamlar 3 hafta önce özel orsn açtılar herkesin çekimini yolladılar bu sitenin dolandırıcı oldunu düşünmüyorum senin ana paran 200 TL 4800 kazancı neyde yaptın
Kesene bereketMerhaba iyi forumlar onwinden çekim verdim bakalim şansimiz yaver gitti 5 k cektim borclari odicez sukur 4 kisiye 25 payfix verelim son katilim 12:00
Kim yapmaz sitemi bu adammiYapmaz tenezzül etmez
SiteKim yapmaz sitemi bu adammi
ParaaaaKesene bereket
Biliyorum bir iş var bu şeyde zaten adam konu açtı direk siteyi kotuledi daha çekim red yemeden bide
Helalin var dayı tebrik ederim inşallah bana da sponsor olursun bigün nasip olursaSabah sergenin intikamini aldım kayıp bonus aldım 570 yaptım?
Yok 2de kapansın ?1de kapat knk
Bekliyip gorecezBiliyorum bir iş var bu şeyde zaten adam konu açtı direk siteyi kotuledi daha çekim red yemeden bide
Para ne dayı takas var bizim orda al ver ?Paraaaa
Çıkmaz ayın salı günü git deki yaşasın moruklar günün de kutla verir o günHelalin var dayı tebrik ederim inşallah bana da sponsor olursun bigün nasip olursa
Dayı da pirinç var sende ne varPara ne dayı takas var bizim orda al ver ?
Bundan sonra rol yapacagim zaman 3 gunluk kombin yapacam takip şartlı??Yok 2de kapansın ?
Olsa 5tl atardm dayı sen her zaman iste50 alayım??
Tebrikler güzel paraMerhaba iyi forumlar onwinden çekim verdim bakalim şansimiz yaver gitti 5 k cektim borclari odicez sukur 4 kisiye 25 payfix verelim son katilim 12:00
Doverim seni ha?Çıkmaz ayın salı günü git deki yaşasın moruklar günün de kutla verir o gün
Öyle desem başka bisey verir gibi ?Çıkmaz ayın salı günü git deki yaşasın moruklar günün de kutla verir o gün
Okadar sağlam site değil aga gerçek Soli mBuyrun red geldi dolandiricidr bu site guvenmem o kadar
Emin ol 3 günlük kupon yapsan o kupon tutarBundan sonra rol yapacagim zaman 3 gunluk kombin yapacam takip şartlı??