- 16 Tem 2021
- 12,996
Bilmiyorum ki sormak lazımMeto başka Bi forumun bilet etkinliginden ödül kazandım cevrimsiz direk çekilebilir ödül sonuçta hakkım olan para dimi bu 5 saattir ödememek nedirki
Bilmiyorum ki sormak lazımMeto başka Bi forumun bilet etkinliginden ödül kazandım cevrimsiz direk çekilebilir ödül sonuçta hakkım olan para dimi bu 5 saattir ödememek nedirki
Para Bi odense bakicamMami anca bana ödül atar
Bilet etkinlik kazancı direkt n papara yada payfixe atilmiyor muMeto başka Bi forumun bilet etkinliginden ödül kazandım cevrimsiz direk çekilebilir ödül sonuçta hakkım olan para dimi bu 5 saattir ödememek nedirki
Yok site hesabına ekleniyor çekim verdik işte 5 saat olduBilet etkinlik kazancı direkt n papara yada payfixe atilmiyor mu
Odetecem yazdım siteye ben i unutmaPara Bi odense bakicam
Ödenir heralde admin rooster çözer bu işi onlara yaz istersenYok site hesabına ekleniyor çekim verdik işte 5 saat oldu
Senin admin olduğunu düşünemiyorum... Admin olsan forumda 5 dakikada üye kalmaz heraldeÖdenir heralde admin rooster çözer bu işi onlara yaz istersen
Kesin öderler simdiOdetecem yazdım siteye ben i unutma
YazayımÖdenir heralde admin rooster çözer bu işi onlara yaz istersen
Ne alaka ben admin olsam kimsenin hakkını sitelerde bırakmamSenin admin olduğunu düşünemiyorum... Admin olsan forumda 5 dakikada üye kalmaz heralde
Sek erkek be...Ne alaka ben admin olsam kimsenin hakkını sitelerde bırakmam